Nieuws

Teamspirit zorgt voor winst bij F1

Bekijk alle foto's!
Auteur: Petra Snel. Foto's: 3

Maandag 19 oktober | De zesde wedstrijd van dit seizoen staat op het programma: Alcides F1 – DESZ F1. Tot nu toe heeft DESZ F1 alles weten te winnen. Bij de start van deze uitwedstrijd is er een lichte spanning. Zal F1 koploper blijven in deze competitie?

Alcides laat merken dat ze ervoor gaan en zorgen voor een pittige start van deze wedstrijd. De verdedigers van DESZ F1, Anouk Fakkert en Sem Visscher moeten volop aan de bak. Ook de spelers op het middenveld, Coen Schraa, Marc Horst en Joey Snijder, moeten hun krachten bundelen..

Gelukkig komt er even later een duidelijke ommekeer in de wedstijd. DESZ neemt het balbezit over. Ballen worden mooi over gespeeld en er wordt echt samengewerkt. De kracht van het team is terug! Ook keeper Sem Boerhof wordt hierbij betrokken. De bal wordt regelmatig naar hem terug gespeeld, waarna hij de bal vervolgens weer goed afgeeft naar spelers in het veld.

Sem Visscher gaat in de aanval en speelt naar Joey Snijder die op doel schiet. De bal mist en Huub van Dijk doet een mooie poging om de bal alsnog in te koppen. Helaas… de bal gaat over. DESZ voelt dat er punten te behalen zijn en blijft volop in beweging voor het doel.

Inmiddels is er gewisseld en staan ook Milan Vos en Imre van Olst in het veld. Er wordt mooi overgespeeld. Vanuit een corner krijgt Joey Snijder de kans om te scoren: 0-1!

DESZ is los en blijft na de aftrap vanaf de middenstip lekker aan de bal. Na mooi overspelen zet Huub van Dijk de stand op 0-2. DESZ laat er geen gras over groeien en blijft aan zet. Sem Visscher speelt de bal mooi vrij, neemt de bal mee en kan Huub goed aanspelen. Wederom een doelpunt: 0-3.

DESZ is sterk bezig en blijft veel aan de bal. Er volgt een hard schot van Imre van Olst, dat helaas net het doel mist. Alcides heeft door dat er wat moet gebeuren en komt in actie. Ze komen dreigend op het doel af en de verdediging van DESZ wordt wakker geschud. Ondanks de inzet van onze verdediging, weet een speler van Alcides van afstand een mooie boogbal in het doel te schieten.

Joey Snijder krijgt nog een kans om op doel te schieten, maar de keeper weet de bal af te weren. De bal komt bij Marc Horst, maar zijn schot mist de kracht om alsnog het doel in te gaan. We gaan de rust in met 1-3.

In de tweede helft is DESZ wederom veel in balbezit. Marc Horst laat zien dat hij weer op krachten is en weet de bal twee keer loeihard in het doel te trappen. We komen mooi op voorsprong: 1-5. Even lijkt het erop dat Marc Horst een hattrick kan maken vanuit een bal die Anouk Fakkert hem prachtig aanspeelt. Helaas gaat deze bal over.

DESZ blijft dreigend voor het doel aanwezig. Pogingen op het doel gaan net naast en één schot komt hard op de lat. Alcides weet nog een keer door te breken en een schot op ons doel te plaatsen, maar Sem Boerhof vangt de bal met gemak op.

Voorin zijn spelers Coen Schraa, Joey Snijder en Imre van Olst hard aan het werk. Een aantal cornerballen volgen elkaar op, maar hieruit komt geen doelpunt meer. Op de valreep gaat Alcides in de aanval en schiet op doel. Wederom weet Sem Boerhof de bal uit het doel te houden. De eindstand komt op 1-5.

Deze prachtige prestatie is neergezet doordat er als een echt team werd gewerkt. That's the spirit…. TEAMSPIRIT!!!

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams