Nieuws

Teamindelingen senioren 2024/2025

Auteur: Seniorencommissie.

Woensdag 17 juli | Nieuws van de seniorencommissie. Graag delen wij de teamindelingen voor de senioren voor het nieuwe seizoen met jullie. De indeling voor de elftallen zijn gemaakt op basis van gesprekken met de spelers van de A/B selectie mannen en vrouwen, vertegenwoordigers van het 3e en 4e evenals met de jeugdspelers die de overstap maken naar de senioren.

De opgestelde lijst is een momentopname en kan nog wijzigen. De spelerslijst voor de A/B selectie is algemeen gehouden en dit betekent dat alle spelers die hebben aangegeven komend seizoen voor de A of B selectie in aanmerking te willen komen op één lijst staan. De definitieve indeling voor de A of B selectie zal in augustus vorm gaan krijgen, na de start van de seizoensvoorbereiding. Hierbij houden we rekening met ambitie en persoonlijke keuzes rondom prestatie of plezier.

Versterking gezocht:

Daarnaast willen we van de gelegenheid gebruik maken om de volgende vacatures onder jullie aandacht te brengen. Voor het nieuwe seizoen zoeken wij:
  • Een commissielid voor DESZ 1, DESZ 3 en DESZ 4
  • Een penningmeester voor de seniorencommissie

Heb jij nog wat tijd, ben je geïnteresseerd en/of wil je meer weten over een rol in de commissie neem dan even contact op met Niels de Jonge.

TEAMINDELING SENIOREN SEIZOEN 2024-2025

Zijn er vragen over de teamindeling(en) neem dan contact op met het desbetreffende aanspreekpunt binnen de commissie.

We kijken vooruit naar een succesvol en sportief seizoen!

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams