Nieuws

Teamindeling Jeugd seizoen 2019/2020

Auteur: Jeugdzaken.

Zondag 2 juni | De afgelopen periode zijn verschillende mensen binnen de jeugdcommissie druk bezig geweest om de indelingen met grote zorgvuldigheid samen te stellen. Hierbij zijn vele gesprekken met trainers en leiders aan vooraf gegaan. Deze meningen van de huidige en nieuwe trainers zijn voor ons zeer waardevol en zijn meegenomen bij het maken van deze indeling. Ook de bijdrage van onze voetbalcoaches zijn zorgvuldig bekeken en meegenomen hierin.

Voor de teamindeling, klik hier.

Uitleg bij de indeling

Doordat de JO12-lichting qua aantal technisch gezien krap werd, hebben we ervoor gekozen om de JO12-selectie door te schuiven naar de JO13-categorie waar zij op een groot veld 11:11 zullen spelen. We denken zo de juiste weerstand te vinden voor deze leeftijd.

Voor een aantal teams ontbreekt (gedeeltelijk) nog kader. Mocht u interesse hebben om iets te betekenen hierin, dan verzoeken wij u contact op te nemen via jeugdzaken@desz.nl.

De teamindeling is een continu proces; het gaat een heel jaar door. We beginnen al heel vroeg in het lopende seizoen met de teamindeling van het volgende seizoen. Daarnaast evalueren we regelmatig de huidige teamindeling.

Ben je het niet eens met jouw indeling c.q. de indeling van uw kind of bent u van mening dat een indeling niet zorgvuldig tot stand is gekomen? Dan zijn wij meer dan graag bereid om u te woord te staan op woensdag 5 juni van 19:30-20:30 uur. Stuur even een mailtje naar jeugdzaken@desz.nl. dan plannen wij u in en zullen u aan de hand van de omstandigheden en onze overwegingen proberen uit te leggen hoe wij tot die indeling gekomen zijn. Dit betekent echter niet dat een indeling zo maar aangepast zal worden. Indien er spelers/speelsters niet in het overzicht staan horen wij dat ook graag.

Met vriendelijke groet,

Jeugdzaken SV DESZ

Wees sociaal en deel

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams