Team “DEET” is compleet

Auteur: Lucretia Krabbe. Foto's: 2

Zondag 22 mei | Nadat iedereen was ingesmeerd met de nodige “anti-mietsenspray” waren ze er klaar voor. Vol goede moed ging F3 aan de wedstrijd beginnen…….wat zou het worden vanavond? Werden onze jongens (en meisje) dwars gezeten door onze stekelige vliegjes of kregen ze er alleen maar meer power door. Gelukkig was het het laatste………

We begonnen deze wedstrijd iets anders dan normaal, er was een kleine wissel geweest in de basisopstelling. Fabian Akkerman werd in de eerste helft opgesteld als keeper. Hij had als doelstelling de nul te houden. Vlak nadat de scheidsrechter had gevloten voor het begin van de wedstrijd was het eigenlijk al direct raak voor DESZ. 1-0 Desiree. Vrij snel volgde ook de 2-0, ook dit keer weer door de dame van het team, Desiree.

Hierna volgde een rustig voetbal spel. DESZ had mooie kansen, maar het leek of ze er niet meer in wilden. Gelukkig scoort Jan dan nog uit een vrije trap de 3-0 voor rust. Met deze stand gingen we de rust in. In de rust werden ze allemaal nog even goed toegesproken. Want er zat echt veel meer in. Kom op jongens!

Voor aanvang van de tweede helft werd er nog een keer van keeper gewisseld. Dit keer ging Sylvan onder de lat staan. Ook hij wilde de 0 houden. Dat was het motto van vandaag. Wat er in de tweede helft gebeurde kon de schrijver van dit stukje bijna niet meer bijhouden. De bal was continu op de helft van de tegenpartij. En wat er in de eerste helft niet goed lukte, lukte in de tweede helft zeker. Er vielen doelpunten, niet een paar. Nee er volgden er velen. Er werd goed samengespeeld, en het ene na het andere doelpunt viel……