Nieuws

S.V. DESZ roept leden op snert te verkopen ten behoeve van jeugdevenementen

Auteur: Gerjan Kronenberg.

Vrijdag 12 januari | Begin volgende week ontvangen leden van S.V. DESZ bestelformulieren om daarmee zoveel mogelijk snert te verkopen voor de vereniging. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat DESZ een dergelijke actie organiseert. De verkoop loopt t/m zaterdag 27 januari en de uitlevering is op woensdag 7 en donderdag 8 februari.

Met de bestelformulieren is het de bedoeling om zoveel mogelijk liters snert aan de man te brengen. Bijvoorbeeld binnen de vrienden- en familiekring, op de werkvloer of in de buurt.

De opbrengst van deze verkoopactie is bestemd voor het bekostigen van (jeugd-)activiteiten binnen S.V DESZ zoals onder andere het Kerstmixtoernooi en de Voetbaldagen. Het jeugdlid dat de meeste liters snert weet te verkopen ontvangt een leuke voetbalprijs.

In samenwerking met Uw Slager Dick Bruintjes is deze actie tot stand gebracht. De erwtensoep van Slagerij Bruintjes is een heerlijke ambachtelijk bereide soep van uitstekende kwaliteit. Puur genieten dus!

Het bestuur en de organisatie van deze actie wenst iedereen een succesvolle verkoop. Dat er maar ontelbare liters snert worden verspreid. De jeugd heeft per slot van rekening de toekomst!
#samenDESZ

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams