Nieuws

​S.V. DESZ kiest nieuw tenue

Auteur: Sponsorcommissie.

Dinsdag 21 november | Tijdens de ledenvergadering van maandag 20 november jl. heeft S.V. DESZ een nieuw tenue gekozen voor de aankomende jaren. "Ontwerp een nieuw en uniek voetbalshirt dat niet alleen de identiteit van DESZ vertegenwoordigt, maar ook aanslaat bij de leden." Met die opdracht is een commissie aan de slag gegaan gegaan na de zomer.

Het proces begon met een oproep aan onze clubleden om ideeën voor een nieuw clubtenue in te sturen. Enthousiaste inzendingen lieten de creativiteit en liefde voor de club zien. Daarbij is de commissie gaan zoeken naar elementen die de essentie van DESZ en Zwartsluis weergeven. Het rood/witte blokmotief van het Sluziger wapen, welke ook verwerkt is in het DESZ logo kwam vaak terug in de input van onze leden. Daarnaast speelt de rode clubkleur al jaren de hoofdrol. Dit weerspiegelt de energie van onze club. Voldoende basis om mee aan de slag te gaan.

Om inspiratie op te doen, heeft de commissie ook gekeken naar andere clubshirts en shirts uit ons rijke verleden. Wat maakt een shirt fijn om te dragen? Hoe kunnen we eenheid creëren binnen onze vereniging? Hoe vind je een balans tussen functioneel en mooi rekening houdend met sponsoring en de aanleverspecificaties van de leverancier. Essentiële vragen bij de totstandkoming van het uiteindelijke ontwerp.

Er is gestreefd naar een ontwerp dat rust en eenvoud uitstraalt, waarbij we geloven in het principe "less is more". Dit betekent dat we zorgvuldig hebben geselecteerd welke elementen worden opgenomen en op welke wijze, met de focus op stijlvol en tijdloos. Een thuisshirt in sprankelend rood, het uittenue in klassiek en stijlvol donkerblauw.

Dit alles bracht ons uiteindelijk tot twee ontwerpen die de essentie van onze club vangen.

Na een stemronde tijdens de ledenvergadering is er een definitieve keuze gemaakt. Het gekozen tenue wordt nu in proefvorm ontwikkeld en wordt na een definitief akkoord uiteindelijk voor de hele vereniging besteld.

We hopen dat alle teams eind februari / begin maart in het gloednieuwe tenue voetballen.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams