SV DESZ JO 13-1 versus SC Emmeloord JO 13-1 eindigt in ruime overwinning

Auteur: Chris Zeilemaker.

Woensdag 6 oktober | De wedstrijd werd spannend geopend, want de eerste tien minuten kregen beide teams acties en kansen.

De wedstrijd werd geopend met een goal van SC Emmeloord.

Vlak daarna bouwen wij een mooi actie op die vanuit achter naar voren werd gespeeld. Door een blunder van de keeper van SC Emmeloord komt de bal mooi voor de voeten van onze linksvoor Bryan, met een mooi schot staat DESZ weer gelijk. Direct na aftrap in de 12de minuut, pakt DESZ weer mooi de bal af.

Er wordt mooi overgespeeld en linksvoor Bryan schiet er weer een in. DESZ komt voor op 2-1. De rust was aangebroken en trainer René gaf ons nog wat advies wat we moesten doen in de tweede helft.

Trainer René zei tegen Koen en Boris:"Schiet maar eens van afstand."

De tweede helft begon weer en in de 37ste minuut knalt Koen hem vanaf ongeveer 25 meter zo het doel in. DESZ komt op 3-1 voor. Na een paar mooie acties te spelen heeft DESZ weer een mooie kans en Koen schiet hem er weer even mooi in.

Toen was het tijd voor een paar wissels. De laatste minuten spelen we heen en weer en af en toe eens een actie.

Spits Ruben was weer terug. Hij speelde een paar weken niet vanwege een gebroken arm.

Ruben begint weer mooi en pakt mooi de 5-1 mee. De laatste minuten waren gigantisch spannend. En door een stomme fout van onze verdediging, scoort SC Emmeloord nog een doelpunt. Toen werd er afgefloten, en we waren hartstikke tevreden. 5-2 winst en nu moeten we ons focussen op MSC. We spelen dan in Meppel om 10.30 uur.