Nieuws

Supportersclub organiseert succesvol Oktoberfest

Bekijk alle foto's!
Auteur: Henk Kuik. Foto's: 23

Zondag 20 oktober | Na afloop van de laatste thuiswedstrijd was de kantine er afgelopen zaterdag helemaal klaar voor en werd er samen met DJ Karl Vos afgetrapt voor het jaarlijkse DESZ Oktoberfest.

Het was al feest voor ons eerste seniorenteam. Zij boekten deze middag hun eerste thuiszege door de Friezen uit Heeg met 2-0 naar huis te sturen. Helaas was het geen feest voor de overige seniorenteams. De tweede selectie ondernam een busreis naar de studenten in Groningen en keerden met een nederlaag en lege kratjes bier terug uit het noorden.

Ook het damesteam kon de punten niet meenemen. Op Urk werd nipt verloren. En tenslotte kon DESZ 4 ook geen winst boeken in Nijeveen.

Tenslotte kon het "bijna" seniorenteam van trainer Bernd de Graaf, de JO19-1 zijn ongeslagen status behouden bij MSC in Meppel. 1-1 was daar de eindstand.

Binnen in de kantine was het Oktoberfest met DJ Karl. Gehuld in Beierse kledij bracht hij de kantine in feeststemming. Weinig Beierse kleding, dit hadden de meeste DESZ' ers thuis gelaten. Alleen Karl had deze kleding uit de kast gehaald. Maar dit mocht de pret niet drukken bij het door de Supportersclub georganiseerde traditionele feest.

Vele spijkers werden in het stugge hout geslagen en de lootjes voor de grote verloting vonden gretig aftrek.

Kortom, een mooi feestje om de voetbaldag mee af te sluiten. Zum Wohl Freunde und bis zum nächst.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 4A klasse
  • 23 teams