Nieuws

Super Saturday op zaterdag 13 mei

Auteur: Supportersclub .

Woensdag 26 april | Of je nou fan bent van Bayern, Paris, Barcelona, Arsenal, Feyenoord of gewoon van je plaatselijke voetbalclub, ieder seizoen beleef je weer op een unieke manier. Hoogtepunten kunnen zich aaneenrijgen, maar ook dieptepunten horen er soms bij. Passie en emotie vliegen je om de hals. Vaak zul je ze omarmen, soms zit het in de weg. Maar ook dat hoort erbij. Dat maakt voetbal zo mooi.

Maar aan ieder seizoen komt ook weer een einde. Wat ging er goed, wat kon er beter? Wat nemen we voor altijd mee, wat moeten we snel vergeten?

Dit seizoen is er al ontzettend veel gebeurd, maar de komende weken worden de hoofdstukken gesloten, worden boeken uitgeschreven. Maar wat de uitkomst van ieder boek ook mag zijn, het einde van het seizoen hoort wat ons betreft altijd feestelijk te worden afgesloten!

Daarom organiseert de Supportersclub op 13 mei de laatste Super Saturday van dit seizoen!

Een Super Saturday omdat er ook nu weer heel wat mooie wedstrijden gespeeld gaan worden, met speciale aandacht voor DESZ JO19-1, die op 13 mei zoals het nu lijkt het kampioenschap in de wacht kan slepen!

Maar ook met extra aandacht voor de andere teams die nog vol in de race zijn voor het kampioenschap, te weten DESZ VR1 en DESZ 4. Want ook deze toppers hebben het nog volledig in eigen hand!

Reden genoeg dus om deze speelronde af te sluiten met een heel mooi feestje! Hopelijk zien we jullie allemaal op 13 mei in de kantine van DESZ!!!

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams