Nieuws

Succesvolle editie Nieuwjaarsloop

Bekijk alle foto's!
Auteur: Dennie Mooiweer. Foto's: 130

Maandag 9 januari | De organisatie van de Nieuwjaarsloop is zeer tevreden over het aantal deelnemers aan de editie 2023. Het waren er maar liefst 132. Fantastisch ook om te zien hoe sommige voetbalteams de moeite hebben genomen om samen mee te lopen. Dank daarvoor!

Ook de lopers van buiten Zwartsluis willen wij bedanken voor hun deelname en niet te vergeten de lopers uit Zwartsluis die ons altijd trouw blijven. Zonder jullie geen Nieuwjaarsloop. En niet te vergeten de kleinste jeugd van de 1 kilometerloop. Samen met papa of mama of helemaal alleen over de finish. Geweldig om te zien! Sponsoren en vrijwilligers bedankt! We hebben er samen een mooi evenement van gemaakt! Nog even nagenieten door het bekijken van de foto's gemaakt door Jan Willem Oldenbeuving (foto's nieuwjaarsloop) en Henk Kuik (foto's prijsuitreiking nieuwjaarsloop). Ook bedankt heren voor jullie tijd.

Prijswinnaars
De middag startte met de 1 kilometer voor kinderen tot 10 jaar. Deze loop werd gewonnen door Sara Fix en Jens Luitjens. Bij de jeugd tot 14 jaar wonnen Nova Mooiweer en Hugo Kikkert de loop van 2,5 kilometer. De 5 kilometer werd gewonnen door Jack Fakkert. Jordy Pasman uit Nieuwleusen won de 5 kilometer en bij de dames was dat Erna Last uit Genemuiden.

Annie v.d. Linde werd 1e op de 10 kilometer bij de vrouwen en bij de heren was dit Karlo Hoeve. Op de 10 kilometer waren Wiering Douma en Jetty Tuin de beste "Sluzigers", beide werden ze tweede. Ook alle andere prijswinnaars van harte gefeliciteerd! Graag tot ziens bij de editie van 2024!

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams