Nieuws

Succesvol Kerstmixtoernooi DESZ

Bekijk alle foto's!
Auteur: Annelie Overmars. Foto's: 129

Zaterdag 30 december | Afgelopen donderdag, 28 december, waren er veel DESZ-leden te vinden in de sporthal van het Agnieten College voor het Kerstmixtoernooi. In drie dagdelen konden zowel de jeugd alsook de senioren een balletje trappen in de zaal. Na jaren van afwezigheid van dit onderdeel door te weinig deelnemers, kon dit jaar ook weer een zaaltoernooi georganiseerd worden voor de senioren.

In de ochtend waren het de jongste pupillen van JO7, JO8 en JO9 die tegen en met elkaar streden om de medailles. In de naastgelegen zaal kwamen de junioren van JO10 en JO11 in actie. In totaal waren er 8 teams actief en was het een drukke en gezellige voetbalochtend. Na afloop ontvingen alle deelnemers een lekkere attentie en werden er medailles uitgereikt aan de nummers 1,2, en 3.

Rond de middag maakten de eerste voetballers van JO12, JO13 en JO15 hun opwachting. In totaal waren er 45 deelnemers verdeeld over 7 teams die in onderlinge wedstrijden probeerden de winst te pakken. Als tijdens het middagtoernooi de muziek hard door de boxen de zaal in kwam, was het zaak om zo snel mogelijk te scoren. Ieder gemaakt doelpunt tijdens de één minuut van muziek zorgde voor een dubbele score. Verschillende teams wisten hun score te verdubbelen. Ook hier ontving iedere deelnemer een lekkere attentie met medailles voor de nummers 1,2 en 3.

In de avond was het de beurt aan de jeugd van JO17, JO19 en alle seniorenteams. Met 6 teams en in totaal 51 deelnemers ook een prachtige opkomst. Ook hier gaf de muziek een extra stimulans om snel tot scoren te komen. De prijswinnaars gingen er vandoor met een worstenpakket en een aantal consumptiemuntjes voor de kantine.

In de avond was het team Spakenburg dat de winst pakte. Dit team bestond uit Luke O'Dowd, Lars Visser, Rick van Eijken, Imre van Olst, Kobe Marsman, Johan Bruintjes, Dennie Mooiweer en Mart Sikkema. Op de foto samen met mascotte Farbod Feizi.

In de middag won team De Graafschap met Boris de Jonge, Ruben Fix, Hugo Kikkert, Thijs Luitjens, Harmen Fernhout, Nina Bosma en Thijmen Driessen.

In de ochtend won bij JO10 en JO11 het team FC Groningen met Joren van Dijk, Jochem Heetebrij, Milan Spit, Pien van Xanten, Kees Boender en Alexander Nesterowicz. Bij de jongste pupillen ging team De Graafschap er met de winst vandoor. Dit team bestond uit David Voogd, Thijs Moorman, Coen Heetebrij, Finn Halfwerk, Riff van Andel en David Moorman.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement en wil bij deze alle deelnemers, supporters en vrijwilligers die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt bedanken voor hun inzet en betrokkenheid.

Wij bedanken Henk Kuik voor de gemaakte beelden van het toernooi.


Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams