Streekderby wordt gewonnen door DESZ JO13-1

Auteur: Ferre Lonsain. Foto's: 7

Maandag 13 september | De streekderby DESZ JO13-1 tegen SC Genemuiden JO13-2 is gewonnen door DESZ JO13-1. Hieronder een kort verslag van Ferre.

We begonnen met de wedstrijd om 8:45.

Eerste helft veel kansen gecreƫerd en 4 goals gemaakt. In de rust terug naar de kleedkamer gegaan en dingen besproken wat beter kon en wat goed ging.

We begonnen aan de 2de helft sterk waar er nog 3 goals gevallen zijn en in de laatste paar minuten zwakten we wat af. Hierdoor kon Genemuiden wat kansen creƫeren en waar ze uit een goede aanval scoorden.

Genemuiden kreeg nog een penalty door een domme fout van de keeper, maar de keeper heeft de penalty gepakt en z'n fout hersteld.

Uiteindelijk is de stand 7-1 geworden en was het een wedstrijd waar we veel van hebben kunnen leren.