Steenwijkerwold F2 maatje te groot voor DESZ F6

Auteur: Een toeschouwer.

Dinsdag 17 november | Hierbij het wedstrijdverslag van Steenwijkerwold F2 – DESZ F6

Het team begon goed aan deze wedstrijd en we hadden er zin in. Na tien minuten voetballen kreeg Guido een grote kans om de 0-1 te maken maar een verdediger kon de bal nog net tegenhouden, jammer! Maar na een kwartier kwam Steenwijkerwold toch op voorsprong door de 1-0 te maken. Keeper Daan moest flink aan het werk in zijn doel en kon helaas niet voorkomen dat het in de rust al 4-0 was.

Tijdens de rust gingen we heel snel even de kleedkamer in en na een goede speech van de leiders kwam DESZ sterk terug op het veld met een wisseling van keeper namelijk Collin voor Daan.

Zou het dan nu ook nog gaan lukken om te scoren wie weet....Maar Steenwijkerwold kreeg vleugels en de doelpunten vlogen Collin om te oren eindstand 11-0. Jongens en meiden heel goed gevoetbald en dit team was gewoon een maatje te groot. Volgende keer beter hoor!!!

En nu op naar Meppel naar Sinterklaas, dit deed de wedstrijd al heel snel vergeten.