Nieuws

STEENgoed in STEENwijk

Auteur: Johan Kikkert.

Woensdag 6 april | ​Om 08.00 uur vertrok de delegatie van DESZ F3 naar Steenwijk. Bijna iedere speler met een privéchauffeur. Na een goede warming up onder leiding van Marcel en Klaas, stond het team te popelen om van start te gaan. Kijk maar naar de gezichten op de foto!

Meteen gingen ze er fanatiek tegen aan. Door een goede voorzet van Sylvan, wist Desiree al in de 2e minuut te scoren. Daarna volgden de 0-2 en 0-3 voor Desz, wederom door Desiree. Een echte hattrick! Desz bleef fanatiek voetballen. De keeper van Steenwijk had het er maar druk mee. Cas zorgde voor de 0-4, Sylvan voor de 0-5 en Cas voor de 0-6. Het fluitsignaal voor het einde van de eerste helft klonk. De spelers van Steenwijk renden naar de kleedkamer, gevolgd door de spelers van Desz en supporters van Steenwijk. De supporters van Desz bleven verbaasd achter. De spelers hadden geen theepauze zoals bij de senioren, maar ranjapauze. Dat beloofd nog wat voor de 2e helft.

De tweede helft begon weer net zo fanatiek. Cas gaf een goede voorzet naar Fabian en die wist er 0-7 van te maken. Af en toe kwam de bal richting het doel van Desz, maar de verdedigers Jack en Diaz stonden ook dit maal weer en hun mannetje. Jan had een rustige morgen, maar als de bal in zijn buurt kwam, wist hij die prima uit het doel te houden. De bal werd door Koen weer hard de andere kant op geschoten en Jack wist hem langs de keeper in het doel te schieten. De keeper van Steenwijk had het er maar druk mee. Desz had deze morgen ontzettend veel kansen. Er gingen er uiteindelijk 11 in het doel, maar ook minstens zo veel naast. De slogan van een van de supporters: Desz was STEENgoed in STEENwijk. F3 ging met de 3 punten richting Zwartsluis en staan ze voorlopig nog op de 1e plaats. Ga zo door!!

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams