Nieuws

Spelregelbewijs B-junioren DESZ

Auteur: Jaap Muis.

Maandag 12 januari | Vanaf het seizoen 2014-2015 moeten alle tweedejaars B-Junioren in Nederland een verplichte spelregeltoets maken. Deze moet uiterlijk op 31 december 2014 zijn gehaald. Zonder spelregelbewijs mag je vanaf 1 januari 2015 geen wedstrijden meer spelen voor je club. De verplichting om het spelregelbewijs te halen is onderdeel van het actieplan ´Tegen geweld, vóór sportiviteit´ dat in 2013 door de KNVB is opgesteld en waar SV DESZ volledig achter staat.

Om iedereen voor te bereiden op deze spelregeltoets heeft de KNVB een nieuwe website gelanceerd: www.voetbalmasterz.nl Op deze website worden de spelregels in begrijpelijke taal uitgelegd en ondersteund met actuele videobeelden. Ook vind je op de site veel vragen over de relevante spelregels. Die helpen bij het leren van de spelregels en dus het behalen van de toets.

Naast de website van de KNVB heeft SV DESZ een avond georganiseerd met de Scheidsrechtersvereniging Meppel en Omstreken om iedereen die de toets moet afleggen te informeren over de spelregels en om eventuele vragen te beantwoorden. Voor de een ging dit wat gemakkelijker dan voor de ander omdat de vraagstelling zo nu en dan een behoorlijke ruimte liet voor interpretatie. Inmiddels hebben alle 20 kandidaten van SV DESZ de eindtoets gehaald. SV DESZ heeft hiermee volledig aan de verplichting voldaan.

De geslaagden zijn:
Kelvin Halfmouw, Bjorn Vinke, Jarno van Eijken, Niels de Boer, Anna Hoen, Max van Benthem, Niels Roeland, Niek Folkerts, Gijs de Haan, Marieke Dijkslag, Melissa Beens, Myrna Schuite, Jurgen Klaver, Sanne ter Horst, Jeroen Heida, Lianne Timmerman, Lynn van Wieren, Yael Esteie, C├ęcile Geertman en Paulien Plomp.

Alle geslaagden van harte gefeliciteerd!

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams