Nieuws

Sint op Sportpark tijdens Sinterklaastoernooi

Bekijk alle foto's!
Auteur: Henk Kuik. Foto's: 40

Dinsdag 8 december | Sinterklaas bezoekt voetbaltoernooi bij DESZ

Sinterklaas kwam zaterdagmorgen DESZ een bezoek brengen op het voetbaltoernooi.

Ruim 100 jonge spelers in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar hadden zich opgegeven voor het mixtoernooi. De onderbouw speelden hun wedstrijden op kleine veldjes, terwijl de bovenbouw (10-13 jaar) op de grotere velden hun wedstrijden afwerkten.

Vanwege Coronarichtlijnen mochten slechts een handvol begeleiders en bestuursleden op de velden aanwezig waren, hetgeen een voorwaarde voor de gemeente Zwartewaterland was om toestemming te geven voor de voetbalwedstrijden. De spelers en speelsters kwamen gekleed in voetbaltenue naar de velden en mochten zich niet douchen bij DESZ.

Bij een temperatuur net boven 0 graden werden de wedstrijden afgewerkt, terwijl er tussentijds warme chocolademelk voor de deelnemers was.

Tegen het eind van het toernooi kwam Sinterklaas ondanks zijn overbezette agenda een bezoek aan het toernooi brengen. Al gauw bleek dat hij door FC Barcelona en Real Madrid naar Zwartsluis gestuurd was teneinde talenten voor beide verenigingen te scouten.

Sint bleek er behoorlijk kijk op te hebben, want regelmatig haalde hij een talent naar de zijlijn om een babbeltje te maken.

Na afloop was er de prijsuitreiking en was er iets lekkers voor alle spelers en speelsters en hun leiders.

De organisatie kon in deze voetballoze periode terugzien op een zeer geslaagd toernooi.

Wees sociaal en deel

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams