Nieuws

Selectienieuws DESZ 1 - Deel 4

Auteur: Technische Commissie.

Donderdag 15 april | De Technische Commissie heeft in de afgelopen periode gesprekken gevoerd met de spelers van DESZ 1 over het komende seizoen. Om in deze coronatijd de uitkomsten van deze gesprekken met jullie te delen gaan wij hier in een aantal publicaties op in. Vandaag de laatste uit de serie.

Namens de TC kunnen wij melden dat de volgende en tevens laatste spelers ook volgend jaar de rood-witte kleuren van DESZ dragen; Bas Klaver en Martijn van der Heide. Als Technische Commissie zijn wij hier zeer content mee en kijken we met veel goede moed richting een sportieve toekomst.

Bas Klaver: Bas zal voor het 4e achtereenvolgende jaar het shirt van DESZ 1 dragen. De jonge rechtsback staat bekend om zijn inzet, snelheid en zijn opkomende kracht aan de rechterkant van het speelveld. Klaver kwam in drie seizoenen tot 18 officiële duels in het eerste elftal van DESZ en wist één keer tot scoren te komen. Wij wensen hem veel succes met zijn ontwikkeling en veel spelplezier!

Martijn van der Heide: Martijn speelde zijn eerste wedstrijd voor het vlaggenschip in het seizoen 2011 / 2012. Zijn tomeloze inzet, fysieke kracht en de rust die hij uitstraalt zijn bekende kwaliteiten van Martijn. Daarnaast is hij een multifunctionele speler die allereerst verdedigende kwaliteiten bezit, maar niet schroomt aanvallende impulsen aan het team te geven. Van der Heide speelde tot dusver 133 wedstrijden voor DESZ 1 en wist daarin 11x te scoren. Wij wensen hem veel succes het aankomende seizoen!

Wees sociaal en deel

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams