Nieuws

SELECTIENIEUWS DESZ 1 - DEEL 3

Auteur: Technische Commissie.

Woensdag 17 maart | De Technische Commissie heeft in de afgelopen periode gesprekken gevoerd met de spelers van DESZ 1 over het komende seizoen. Om in deze coronatijd de uitkomsten van deze gesprekken met jullie te delen gaan wij hier in een aantal publicaties op in. Tijd voor deel 3.

Namens de TC kunnen wij melden dat ook de volgende spelers volgend jaar de rood-witte kleuren van DESZ dragen; Bjorn Vinke, Frank Kuurman, Karlo Naberman en Etienne Moorman. Als Technische Commissie zijn wij hier zeer content mee en kijken we met veel goede moed richting een sportieve toekomst.

Bjorn Vinke: Bjorn zal voor het 5e seizoen de rood-witte kleuren dragen van DESZ. Bjorn is een speler die prima uit de voeten kan aan de linkerkant van het speelveld. Hij staat bekend om zijn linkerbeen waar hij vele passes mee verstuurt en zijn doorzettingsvermogen. Bjorn kwam in 4 seizoenen aan 57e officiële duels voor het vlaggenschip. Hopelijk volgen er nog veel meer!

Frank Kuurman: Frank is sinds dit seizoen een nieuw gezicht binnen onze vereniging. De 30-jarige vleugelaanvaller kan op veel posities uit de voeten. Hij beschikt over een uitstekende traptechniek, kan goed het overzicht bewaren en heeft een goede voorzet in huis. Frank kwam dit seizoen tot 6 officiële wedstrijden voor DESZ 1 waarin in hij 2x wist te scoren. Hij zal zijn uiterste best doen om dit aantal te verhogen.

Etienne Moorman: Etienne is inmiddels alweer drie jaar terug op het oude nest. De middenvelder heeft de beschikking over een goed loopvermogen, hij heeft de kwaliteit om de spitsen te bedienen en is iemand die zeker niet schroomt zijn verdedigende taken uit te voeren. Etienne kwam in de afgelopen drie jaar tot 68 officiële duels voor DESZ 1 waarin hij 7x wist te scoren. Wij wensen hem ook komend seizoen veel succes!

Karlo Naberman: Karlo is ondertussen niet meer weg te denken uit de selectie van DESZ. De verdediger die als middenvelder begon heeft de kwaliteit om de spitsen te bedienen met zijn linkerpoot, hij is coachend aanwezig en hij zal het bijltje er nooit bij neerleggen. De 27-jarige speler uit Sint Jansklooster is trots dat hij volgend jaar voor het 6e achtereenvolgende seizoen te zien is bij DESZ. Hij kwam in 5 jaar tijd tot 106 officiële duels waarin hij 20x keer wist te scoren.

We kunnen zo langzamerhand niet wachten op een nieuw en fris seizoen en wensen ook deze 4 mannen alvast weer veel succes!

Wees sociaal en deel

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams