Nieuws

Selectienieuws DESZ 1 - deel 2

Auteur: Technische Commissie.

Donderdag 25 februari | De Technische Commissie heeft in de afgelopen periode gesprekken gevoerd met de spelers van DESZ 1 over het komende seizoen. Om in deze coronatijd de uitkomsten van deze gesprekken met jullie te delen willen wij hier in een aantal publicaties op in gaan. Vandaag de tweede uit de serie.

Namens de TC kunnen wij melden dat de volgende spelers ook volgend jaar de rood-witte kleuren van DESZ dragen; Herwin Talen, Tom Kisjes, Jordy Slager en Thomas Witte. Als Technische Commissie zijn wij hier zeer content mee en kijken we met veel goede moed richting een sportieve toekomst.

Herwin Talen: Herwin is sinds dit seizoen een nieuw gezicht binnen onze vereniging. De 30-jarige middenvelder beschikt over een goed voetballend inzicht, een goede pass en is belangrijk in de coaching. Herwin wist het afgelopen seizoen tot 6 officiële duels te komen voor DESZ 1. Hopelijk komen daar het volgende seizoen meer wedstrijden bij.

Tom Kisjes: Tom is inmiddels ook al jaren te zien in het rood-wit. Hij staat bekend om zijn doelpunten, snelheid en slimme loopacties achter de laatste linie. Kisjes speelde tot dusver 107 officiële duels voor het vlaggenschip en wist hierin 123 keer te scoren. Volgend jaar is Tom voor het 6e achtereenvolgende seizoen bij DESZ te zien.

Jordy Slager: Jordy zal ook volgend jaar de clubkleuren van DESZ dragen. De 22 -jarige talentvolle lijnkeeper uit Staphorst staat bekend om zijn katachtige reactie. Dit was goed te zien in de uitwedstrijd bij Go Ahead Kampen. Jordy kwam het afgelopen seizoen door de lockdown tot slechts twee officiële duels voor het vlaggenschip. Hij zal zijn uiterste best doen om hier verandering in te brengen.

Thomas Witte: Thomas heeft aangegeven graag door te willen bij DESZ. Hij staat bekend om zijn pure snelheid, fysieke kracht en een krachtig schot in zijn rechterbeen. Ondanks de coronatijd heeft hij laten zien waartoe hij in staat is en wat zijn kwaliteiten zijn. De talentvolle buitenspeler kwam het afgelopen seizoen tot 6 officiële duels en wist hierin één keer te scoren.

Wij wensen deze mannen alvast veel succes weer bij onze mooie club.

Wees sociaal en deel

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams