Nieuws

Selectienieuws DESZ 1

Auteur: Technische Commissie.

Vrijdag 5 februari | ​De Technische Commissie heeft in de afgelopen periode gesprekken gevoerd met de spelers van DESZ 1 over het komende seizoen. Om in deze coronatijd de uitkomsten van deze gesprekken met jullie te delen willen wij hier in een aantal publicaties op in gaan. Vandaag de eerste publicatie.

Namens de TC kunnen wij melden dat de volgende spelers ook volgend jaar de rood-witte kleuren van DESZ dragen; Robbert Elken, Henrico Abma, Danny Moorman, Arjan Krabbe, Robert Redder, Gerjan Konterman en Erwin Geertman. Als Technische Commissie zijn wij hier zeer content mee en kijken we met veel goede moed richting een sportieve toekomst.

Robbert Elken: Met Robbert in de defensie bouw je een bepaalde zekerheid op. Hij is moeilijk te kloppen op snelheid, is opbouwend sterk en beschikt over een prima trap. Robbert heeft tot op heden 165 officiële wedstrijden gespeeld voor het vlaggenschip en wist 9 keer te scoren. Met ingang van volgend seizoen begint hij aan zijn 11e seizoen voor DESZ 1.

Henrico Abma: Henrico Abma zal ook volgend jaar het doel van DESZ verdedigen. Henrico is een ervaren keeper met veel voetballend inzicht. Hij is vaak rustig aan de bal en stuurt de defensie van DESZ goed aan. Wij zijn zeer blij dat hij ook volgend jaar deel uitmaakt van de selectie van DESZ. Henrico heeft inmiddels 59 officiële wedstrijden voor DESZ 1 gespeeld en begint volgend jaar aan zijn 4e seizoen in Zwartsluis.

Danny Moorman: Danny is niet meer weg te denken in de aanval van DESZ. Danny is een balvaste spits met een fantastische trap die vaak zijn goaltjes meepikt. Technisch erg goed en heeft een zeer goede voorzet in huis. De 29 jarige aanvaller zal ook volgend jaar te zien zijn in het rood-wit. Een jubileum aangezien hij zijn 10e jaar ingaat. In deze tijd kwam hij tot 208 officiële wedstrijden en 122 doelpunten.

Arjan Krabbe: Arjan is een jongen die geen motivatie nodig heeft. Zijn inzet en drive kenmerken Arjan, hij gaat te allen tijde volop in de strijd. Daarnaast is hij ook overal inzetbaar; dat maakt hem een multifunctionele speler. Arjan is voor het 3e achtereenvolgende seizoen te bewonderen in DESZ 1. Hij speelde tot dusver 47 officiële wedstrijden voor DESZ 1 en wist hierin twee keer te scoren.

Robert Redder: Ook de kersverse nieuwe aanwinst blijft bij DESZ. In Robert heeft DESZ een speler gevonden die de gehele linkerkant kan bestrijken. Een jongen met een positieve vibe en een fantastische pass in zijn linkerbeen. Echter heeft Robert door de lockdown nog weinig wedstrijden kunnen spelen voor onze club en gaat hij zijn best doen om volgend seizoen zijn visitekaartje af te geven.

Gerjan Konterman: Gerjan heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een vaste kracht in de selectie van DESZ. Zijn voetballend inzicht, kopkracht en slim positie kiezen in de defensie kenmerkt Gerjan. De Staphorster gaat volgend jaar zijn 7e seizoen in bij DESZ. Hij kwam tot dusver tot 136 officiële wedstrijden voor het vlaggenschip en wist hierin 6x tot scoren te komen.

Erwin Geertman: Erwin staat bekend om zijn 'over mijn lijk' mentaliteit. De linksbuiten van de tegenstander ondergaat geen makkelijke middag wanneer hij tegenover Erwin staat. Erwin beschikt over een goede mentaliteit, fysieke kracht, meedogenloosheid en kopkracht. Hij zal volgend seizoen voor het 7e achtereenvolgende jaar te zien zijn in het vlaggenschip van DESZ. In 7 jaar kwam Erwin tot 115 officiële duels en wist hierin 3 keer te scoren.

Wij wensen deze mannen alvast weer veel succes bij onze mooie club.

Wees sociaal en deel

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams