Nieuws

Seizoensopening 2024-2025 groot succes 

Bekijk alle foto's!
Auteur: Maarten Driessen. Foto's: 22

Dinsdag 24 september | Op zaterdag 21 september hebben wij als vereniging het nieuwe seizoen afgetrapt samen met onze leden, sponsoren en vrijwilligers. De hele dag stond in het teken van alle betrokkenen bij onze mooie vereniging met als hoogtepunt de presentatie van de nieuwe wedstrijdshirts aan onze sponsoren. We kunnen terugkijken op een prachtige dag.

Om 08:30 uur waren de eerste sponsoren aanwezig voorafgaand aan de wedstrijd van JO15-1. Shirtsponsors Van Dijk Bakery, Boudesteyn RegioBank zelfstandig adviseurs, Coaching met Staart en Manen en Scheepvaartonderneming Wantij waren er al vroeg bij om een mooie groepsfoto te maken om hierna te genieten van een vers stukje taart in de commissiekamer. De eerste helft van de ochtend kregen de jeugdteams pannenkoeken met wat te drinken aangeboden door de vrijwilligers van de kantine.

Om 10:00 uur werd er een stormbaan opgeblazen en heeft de jeugd volop genoten van uren spring- en speelplezier.

Vervolgens werden om 10:45 uur, voorafgaand aan de wedstrijd van JO10-2, shirtsponsors Van der Hoek & Partners, Boudesteyn RegioBank zelfstandig adviseurs en Garage van den Berg in het zonnetje gezet. Ook van hen werd een groepsfoto gemaakt met één van de gesponsorde teams en zij ontvingen daarna eveneens een lekker stukje gebak. Vanaf dit moment kregen de jeugdteams in de kantine patat met een frikandel en wat te drinken.

Voorafgaand aan de wedstrijd van DESZ 1 werden onze sponsoren Interfloor Tapijt Vinyl Project, Fortop en Tamek bedankt en van hen werd een groepsfoto gemaakt samen met de selectie en staf van DESZ 1. Aansluitend was er ook voor deze sponsoren koffie en taart met het afgebeelde nieuwe shirt.

In de middag werden de seniorenteams getrakteerd op een koud biertje en bittergarnituur. De feestelijke dag werd om 17:00 uur afgesloten met zanger Jordy van Vilsteren.

Wij bedanken al onze vrijwilligers, leden en sponsoren. Dankzij jullie was deze seizoensopening een groot succes!

Henk Kuik bedankt voor het aanwezig zijn deze dag en voor het maken van de beelden!

#samenDESZ

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 4A klasse
  • 23 teams