Nieuws

Schoolvoetbal 2017!

Auteur: Jaap Schuurman.

Donderdag 1 juni | Van maandag 12 tot en met donderdag 15 juni staat Sportpark De Cingellanden in het teken van het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. Dan kunnen alle groepen van de basisscholen wederom met elkaar een balletje trappen op de velden van Zwartsluis.

Het schoolvoetbaltoernooi was vorig jaar wederom een succes, ruim 200 kinderen namen deel aan het voetbalfestijn. Het is een event waarbij plezier, passie, samen bezig zijn, sporten en bewegen samen komen waarbij meedoen belangrijker is dan winnen!

De groepen 1 tot en met 5 spelen op maandag de poulewedstrijden en woensdag zal voor deze groepen het vervolg zijn.De groepen 6 tot en met 8 spelen op dinsdag de poulewedstrijden en donderdag de volgende ronde.

Je kunt je opgeven door middel van het hier onderstaande formulier en deze inleveren bij de meester/juf of een email sturen naar schoolvoetbal@argotera.nl, onder vermelding van:

· Naam

· Groep

· Geboortedatum

· Naam ouder/verzorger

· Telefoonnummer ouder/verzorger

· Of ze wel of niet het team van hun kind willen leiden

De wedstrijden beginnen om 18:45 uur en graag iedereen 15 minuten voor aanvang aanwezig, in verband met de indeling van teams en het verplaatsen naar de velden!

Kijk hier ook voor het aanmeldformulier:Schoolvoetbal DESZ 2017 Flyer (1)



Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams