Nieuws

Schoolvoetbal 2015 - Bijdrage van Danny Moorman (DESZ 1)

Auteur: Jaap Schuurman.

Vrijdag 5 juni | Zoals jullie misschien wel weten staat op maandag 15 tot en met donderdag 18 juni het Sportpark De Cingellanden in het teken van het jaarlijkse Rabobank schoolvoetbaltoernooi. Het is een event waarbij voor de groep 1 tot en met 8 plezier, passie, samen bezig zijn, sporten en bewegen samen komen waarbij meedoen belangrijker is dan winnen!

Schoolvoetbal, jij doet toch ook mee?

Het woord zegt het al, schoolvoetbal, niet met je teamgenootjes waarbij je normaal mee voetbalt op je club of bij je andere sport, maar met je school en of andere scholen samen. Waarbij het plezier voorop staat om met andere kinderen samen te spelen.

Voor mij was voetballen op school ook heel belangrijk, niet net zoals drie keer in de week met je eigen teampje voetballen, nee gewoon in het kwartiertje pauze op school en voor dat s 'middags de school weer begon partijtjes spelen met klasgenootjes die zelf een andere sport deden of zelfs helemaal geen sport beoefenden.

We hadden hier altijd veel plezier in, en het was nog gezond en leerzaam ook, want hoe vaker je je sport beoefent des te beter je wordt en vooral op jonge leeftijd.

Daarom zou ik alle kinderen aan willen raden mee te doen met deze geweldige activiteit, alleen al om het feit andere kinderen te leren kennen en samen plezier te hebben terwijl je ook nog is gezond bezig bent,

Veel sport plezier gewenst

Danny Moorman

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams