Ruime zege DESZ F4!

Auteur: Lucel Knobbe.

Donderdag 1 oktober | Op deze zaterdagochtend begonnen onze toppers voor de wedstrijd met een kleine warming up. Om klokslag tien uur floot de scheids dat de wedstrijd kon beginnen.

Na 7 minuten was het Hugo die de 1-0 binnenschoot. Met heel leuk voetbal van beide partijen was het na 10 minuten wederom Hugo die de 2-0 fraai binnenschoot. Dit ging de goeie kant op VV Havelte kreeg na deze goal ook een fraaie kans maar werd gestopt door onze top keeper Thijs. Na deze tegen aanval was DESZ F4 niet meer te stoppen en schoot Jari de 3-0 binnen en wederom vlot erna zette Hugo de 4-0 op zijn naam. Net voor de rust zette Bram de 5-0 op zijn naam.

Na een kleine peptalk van de coach schoot Declan de 6-0 binnen Na de aftrap van havelte was Bram zeer gretig op de bal en zette fraai de 7-0 op zijn naam. Heel snel daarna volgde de 8-0 door Declan, Meike zette de 9-0 op haar naam en wederom Declan de 10 -0. DESZ F4 was niet meer te houden door VV Havelte Hugo zette de 11-0 op zijn naam. Naar vele aanmoedigen vanaf de zijlijn was het wederom Declan die de score opvoerde naar 12-0. Met nog een paar minuten op de klok was het Bram die de eindstand op 13-0 zette!!

Top gedaan boys en girls niet te vergeten!!