Ruime zege DESZ E6G

Auteur: Floor en Laura.

Maandag 25 april | ​Stephan Zoutman en Damian Jansen hebben mee gevoetbald met de wedstrijd. Super bedankt voor het invallen. Aan het begin stonden Stephan, Ebeline en Laura wissel. Damian stond in het goal. We stonden aan het begin 1-0 achter maar dat lieten we niet op ons zitten. Eerste helft 5-1 voor die zijn gescoord door: Stephan, Noah en Rafaell.

In de tweede helft kwam Wolvega sterk terug. Maar dat lukte haast niet door de sterke verdediging! Nog een doelpunt van Stephan en super teamwork van Laura en Noah besliste de wedstrijd, met een superschot van Laura werd de eindstand 7-5 voor DESZ.

Omdat we hebben gewonnen en dat de keeper bij penalty's na de wedstrijd gescoord had mocht iedereen patat van Patricia!