Nieuws

Ruime zege DESZ C3G

Auteur: Stijn Bos.

Woensdag 27 april | ​Het was mooi weer en we hadden een goede warming-up gehad en nadat we onder leiding van de scheidsrechter met muziek officieel het veld opkwamen begon de wedstrijd.

Het was mooi weer en we hadden een goede warming-up gehad en nadat we onder leiding van de scheidsrechter met muziek officieel het veld opkwamen begon de wedstrijd.

Al snel werd de 0-1 gescoord door Maria de 0-2 iets later werd ook door Maria gescoord. Toen kwam er een tegen doelpunt van Hoogeveen 1-2. Het werd nog spannend voor de rust want Hoogeveen scoorde nog een doelpunt 2-2. De eerste helft ging goed er werd goed samengespeeld en we hadden veel kansen voor de goal. In de eerste minuut in de tweede helft scoorde Jasper de 2-3. 5 minuten daarna kwam er een kopbal van Imogen en die zat er goed in! 2-4.

Hoogeveen scoorde nog een doelpunt 3-4. Iets daarna scoorde Jasper de 3-5. Jasper kwam met nog een goal 3-6. Toen scoorde Martin met een hard schot en toen was het 3-7. Toen kwam imogen nog met een kopbal tegen de voet van de keeper van Hoogeveen en het was het een eigen doelpunt van de keeper de eindstand was 3-8

Het was een goede wedstrijd er werd heel goed samengespeeld.

En het was een sportieve wedstrijd.

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams