Nieuws

Ruime overwinning voor DESZ E4

Auteur: Kobe Marsman.

Zondag 20 maart | ​We vertrokken al vroeg naar Staphorst, met onderweg een kleine stop omdat de trainers een wissel hadden. Helaas is onze keeper Justin nog ziek, we wensen hem beterschap en hopen dat hij de volgende keer er weer bij is. Gelukkig ging Shory mee om Justin te vervangen. 

De wedstrijd ging van start. Zoals wel vaker bij DESZ E4 moeten ze eerst op gang komen. Staphorst weet te scoren in het eerste kwartier. Maar als snel daarna scoort Evan de 1:1. Noah heeft een kans maar helaas deze mag er niet in. DESZ E4 begint beter te spelen. Staphorst weet opnieuw te scoren. Maar met een mooi doelpunt van Carolien wordt het 2:2. Dan een voorzet van Kobe waarna Noah het weet af te maken 2:3. Onze verdedigers Angelina, Carolien, Rick, Evan en Elion doen goed werkt maar Staphorst weet toch weer te scoren 3:3.

Ondanks dat Demian kamt met een blessure speelt hij een goede wedstrijd. Maar hij heeft dan nog niet kunnen scoren. Dan scoort Demian 3 keer op een rij!!! Wat de scoren voor DESZ brengt op 3:6. Staphorst heeft nog enkele kansen maar Shory weet de bal goed uit het doel te houden. Niet veel later maakt Noah weer een doelpunt voor DESZ. Angelina maakt deze spannende wedstrijd af met een fantastische eindscore van 3:8. We kijken terug op een goede wedstrijd met een waardige tegenstander.

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams