Nieuws

Ruime overwinning DESZ D2

Auteur: Supporter.

Dinsdag 22 maart | ​De jongens van D2 moeten het opnemen tegen SJO WIJC. DESZ trapt af en het spel golft op en neer in de beginfase. Al snel wordt duidelijk dat DESZ voor de 3 punten is gekomen maar door een foutje in de verdediging komt SJO op voorsprong. 4e min 1-0 achter. DESZ is nu wel wakker en gaat vol voor de 1-1 en krijgen ook meerdere kansen maar de bal wil er maar niet in.

De jongens van D2 moeten het opnemen tegen SJO WIJC. DESZ trapt af en het spel golft op en neer in de beginfase. Al snel wordt duidelijk dat DESZ voor de 3 punten is gekomen maar door een foutje in de verdediging komt SJO op voorsprong. 4e min 1-0 achter. DESZ is nu wel wakker en gaat vol voor de 1-1 en krijgen ook meerdere kansen maar de bal wil er maar niet in.

Op de paal of net naast, dan wordt er gewisseld en komen Eddy en Milo het veld in voor Joost en Remco, het begint steeds beter te lopen, positie spel wordt steeds beter. In de 23e min krijgt DESZ een corner wordt laag teruggelegd op de 16 meter, Laurens had een geweldig schot in gedachten maar hij miste de bal volledig, dit kan ook niet anders op zo'n knolleveld.

DESZ nog steeds in de aanval Eddy wordt neergehaald binnen de 16 meter. Penalty zegt de scheids en Eddy maakt de 1-1. DESZ gaat verder en weer een corner komt voor en Lars kopt de bal knap binnen 1-2 in de 28e min. We gaan rusten.

De wedstrijd begint weer en gelijk wordt er weer geknoeid in de verdediging, SJO maakt 2-2 gelijk na rust , DESZ begint weer te slap.Wesley en Nick doen een paar tactische omzettingen en het begint weer te draaien. Ali krijgt de bal passeert drie man en schiet de 2-3 binnen in de 44e min en weer krijgt Ali de bal geeft hem af op Rienke die maakt 2-4 van.

DESZ speelt op dit moment erg goed. Sjo komt er niet meer aan in deze fase, ze zijn kapot gespeeld. Remco zet de bal voor op Laurens en maakt 2-5. In dezelfde min wordt het 2-6 en het is weer Remco die de bal goed afgeeft op Laurens.

Het slot akkoord is van Remco die de bal op een presenteerblaadje krijgt van Eddy en zet de eindstand 2-7 op het bord. Al met al een goede wedstrijd gespeeld.Op naar volgende week, dan moeten we uit naar Blokzijl tegen de plaatselijke D1 voor een plek in de halve bekerfinale.

Komt allen de boys en girls aanmoedigen.

Zomaar een supporter!!!

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams