Ruime overwinning DESZ D1

Auteur: Quinten Westhuis.

Maandag 28 september | ​DESZ begon als een speer binnen 15 seconden scoort Janiek Overmars de 1-0. SVBO scoort niet lang daarna de 1-1. Schot van Marnix de Vries gestopt door de keeper van SVBO. SVBO heeft een mooie aanval opgezet waardoor de keeper Joel Reinders van DESZ bijna de fout ingaat, maar word gered door Maarten Akkerman. Hierna volgt een vrije trap voor DESZ en achter de bal staat Maarten Akkerman deze schiet hij over.

Er ontstond chaos achterin bij DESZ. Dan volgt een vrije trap voor SVBO gered door Joel Reinders bij de paal. Hierna volgt nog een corner voor DESZ, maar Maarten Akkerman kopt naast het doel. Bij rust staat het 1-1.

Tweede helft:
In de tweede helft heeft Janiek Overmars vleugels gekregen, maar jammer genoeg word schot op de keeper gered. Niet lang daarna geeft Jona Marsman een voorzet, waaruit Maarten Akkerman scoort 2-1. DESZ is los Bram ter Stege maakt met een mooie boogbal de 3-1. SVBO wordt helemaal weggespeeld, door een mooie pass van Marnix de Vries op Janiek Overmars wordt de 4-1 gescoord.

Jammer genoeg voor SVBO maakt de keeper een fout en Bram ter Stege maakt hier profijt van 5-1. Uit een voorzet van Janiek Overmars scoort Bram ter Stege de 6-1. In de laatste minuten van de wedstrijd krijgt DESZ een penalty die wordt goed ingeschoten door Stijn Westerhuis. Eindstand 7-1.