Nieuws

Ruime overwinning DESZ 2 op MSC 2

Auteur: Aron Marsman.

Donderdag 31 augustus | ​In de tweede week van de voorbereiding heeft DESZ 2 een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen MSC 2. Na twee weken hard te hebben getraind was het tijd voor de eerste wedstrijd van het seizoen. Op ons eigen sportpark werd er om twaalf uur afgetrapt op veld 1.

Al snel komt DESZ op een 1-0 voorsprong. Na een prachtige combinatie kan Lars Visser worden weggestuurd waarna hij de bal strak richting de tweede paal speelt.

Hierdoor kan Willard Reinders de bal binnenschieten. Even later valt ook de 2-0. Een lange bal van Niels Vonk zorgt ervoor dat Ronny Bakker één op één met de keeper komt en het tweede doelpunt binnenschiet.

In de rust worden er een aantal wissels doorgevoerd, maar het spelbeeld blijft redelijk gelijk. Want al snel komt DESZ op een 3-0 voorsprong door een kopbal van Ronny Bakker.

De voorzet komt van Lukasz Adamkiewicz. Dit is het startschot voor een hele reeks kansen van DESZ. Helaas leveren de vele kansen nog geen doelpunt op.

Pas in de slotfase komt DESZ op een 4-0 voorsprong via Willard Reinders. Kort daarna fluit scheidsrechter Henk Nieborg af. DESZ 2 – MSC 2 eindigt in 4-0.

Komende week staan twee trainingen op het programma.

Aanstaande zaterdag spelen we de eerste bekerwedstrijd. Op sportpark De Cingellanden wordt er gespeeld tegen Hollandscheveld 2. Aanvang 14:30.

Meer nieuws van DESZ 2 >

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams