Ruime oefenzege DESZ F2

Auteur: Corine Nieuwboer.

Maandag 15 februari | ​De eerste oefenwedstrijd na de winterstop werd afgelopen zaterdag gespeeld door onze toppers van F2 tegen Genemuiden F2.

In deze wedstrijd maakt Luka zijn debuut in F2. Mooi dat je erbij bent Luka! Gelukkig konden Bram en Justin en Jayden na de griep van afgelopen week wel bij de wedstrijd aanwezig zijn. De mannen waren er klaar voor! Wilco laat in de kleedkamer nog even vallen wat voor een gevoel hij krijgt bij het spelen van een wedstijd tegen Genemuiden. Dat zorgt voor extra inzet van de jongens.

De wedstrijd gaat van start met Boas, Quinten en Jari voorin. Justin B op doel en de mannen Justin B, en Bas verdedigen. Quinten, Jayden en Bram zorgen voor het middenveld. Jari maakt in de eerste 5 minuten al een mooie kans. Vlak daarna kwam er vanuit Genemuiden een aktie, maar Justin B. wist de bal goed tegen te houden. Het blijft 0-0

Jari geeft Bram een goede voorzet. Bram kan hierdoor de 1-0 scoren. Nog geen 3 minuten later scoort Genemuiden de 1-1. De F2-ers tonen extra inzet door deze gelijkmaker. In de 11e minuut scoort Jari de 2-1. Geheel onverwachts komt Genemuiden met de 2-2.

Jari laat niet gebeuren dat het gelijk blijft. Er volgt een doelpunten regen van zijn kant. Zo scoort hij de 3-2 en 4-2. Bas en Jayden en Justin B houden de boel achter goed tegen, zodat Genemuiden geen kans van scoren krijgt. Luka wil laten zien dat hij niet voor niets bij F2 is gekomen, hij scoort de 5-2.

Genemuiden was niet van plan om in de kou de doelpunten zo in Zwartsluis te laten liggen. Ze kwamen terug met 5-3 en aansluitend de 5-4. Jari wist precies te doen wat nodig was en scoorde de 6-4. Uiteindelijk werd het 8-4. Maar wie dat laatse punten gescoord heeft….

Conclusie: De F2ers zijn goed uit de winterstop gekomen. Ondanks de griepjes wisten deze toppers een goede start te maken voor het komende seizoen. Houd dit vast!!