Ruime nederlaag voor DESZ JO9-1

Auteur: Peter Krabbe.

Dinsdag 1 november | ​Vandaag stond de wedstrijd DESZ JO9-1 - SJO JVZ JO9-1 op het programma. Zoals altijd waren de heren en dame in op en top stemming en konden ze niet wachten om te spelen. Scheidsrechter Jochem Broek had de leiding over deze pot de op veld 2B gespeeld werd. Een heerlijk weertje was het, maar wel fris. De toeschouwers waren in grote getale aanwezig en kwamen uit allerlei windstreken.

De wedstrijd begon lekker en al snel werd er een combinatie opgezet via Cas met een C naar Joey met een J. Laatstgenoemde scoorde fantastisch: 1-0. Lang kon DESZ niet genieten want al snel viel de 1-1. Kop omhoog en doooorrrrr!

Het werd een strijd, dat was leuk om te zien. Iedereen vol in de aanval. En doordat er door iedereen heel hard gewerkt werd, scoorde Diaz en werd het 2-1 Combinaties via Jack, Cas, Jay, Bas, Coen(Koen), Diaz, Joey, Desiree en Silvan als de keeper vloeiden prachtig over het veld en daardoor kwam er in de 10e minuut een prachtige aanval en Desiree scoorde: 3-1! Maar helaas kwamen de gasten terug en snel ook: 3-2! En de gasten kwamen vlak voor het einde van de 1e helft ook nog op 3-3. Dit was tevens de ruststand.

Na de wisseling van speelhelft begonnen we de 2e helft. Het was moeilijk voetballen voor onze sterspelers van DESZ JO9-1. En het werd moeilijker en moeilijker en de gasten kwamen erg snel in de 2e helft op 3-4. De trainer/leiders Winter en Volken probeerden nog van alles om het te laten kantelen, maar het lukte niet meer en de 3-5 viel kort erna. Er volgden nog kansen voor Joey en Cas maar deze gingen naast en over. Ook de lat werd een paar keer geraakt, zowel aan DESZ-zijde, als bij SJO JVZ. Geen idee wat er gebeurde met DESZ, maar het spoor waren ze bijster en er werd gevochten om het niet erger te maken. Er werd met volle kracht verdedigd en doelman Kikkert kreeg het druk, maar redde keer op keer. Helaas voor DESZ kwamen de gasten nog op verdere voorsprong en het werd 3-6. Vlak voor tijd kregen we de laatste nog om de oren en was de eindstand 3-7.

Op naar de volgende wedstrijd en deze snel vergeten. Goed gespeeld kanjers.