Nieuws

Rs-Service 7-7 bedrijventoernooi

Bekijk alle foto's!
Auteur: Gerjan Spit. Foto's: 90

Zondag 7 juli | Zaterdag 29 juni stond het traditionele RS Service 7-7 bedrijven toernooi weer op de agenda . Met 11 deelnemende teams was het een volle bedoeling . Dit jaar hadden we er wederom mooi weer bij ( in deze tot nu toe toch wat tegenvallende zomer ) en was het de organisatie die besloot om nog wat extra water in te slaan . En dat was nodig alle 500 flesje gingen er door .

In de prestatie poule had kinderopvang bij Marloes ( de winnaar van alle edities) er een geduchte concurrent bij: IJsselkern! Deze jonge ploeg had in de poule wedstrijd het team van Gerald Bols nog knap op 1-1 gehouden en moest in de finale vol aan de bak.

Lang ging het gelijk op maar uiteindelijk trokken de mannen van Bols de zege naar zich toe 2-0 en mocht zich wederom tot winnaar kronen van de prestatie poule.

IJsselkern werd knap 2e en op de 3e plek was het team Rode Ster die na strafschoppen tegen Floorjob aan het langste eind trok . Regiobank eindigde als 5e en Trebbe sloot de poule af als nummer 6

In de recreatie poule was het lang spannend maar daar trok " Team Feizi " wat eigenlijk Café De Sluus was, maar Farbod veel te laat was met de naamswijziging ( en de boekjes al gedrukt waren ) maar goed 'Café De Sluus' kwam als winnaar uit de bus

Voor de 2e plaats was het lang gelijk op tussen 3 ploegen . Lenteheuvel - RS Service en Fortop deden tot de laatste ronde mee om plek 2 .

Lenteheuvel moest aantreden tegen RS Service en moest deze winnen om zicht te houden op plek 2 . In een spannende wedstrijd was het vlak voor tijd Jurgen Klaver die de winnende goal tegen de touwen schoot !!! Alles wat lenteheuvel was vloog het veld op om deze knappe overwinning (op de 2 keer in de week trainende vedettes te vieren ) dus ging plek 2 tussen lenteheuvel en fortop in de beslissende finale !

Echter had het team van Fortop verwacht dat ze uitgespeeld waren en zaten al lekker op het terras in het zonnetje.

Dus voetballen was geen optie meer. Captain Robert Elken (Fortop) besloot om een wedstrijdje armpje drukken met Marcel Potkamp ( Team Lenteheuvel ) voor plek 2 .

Deze strijd duurde slechts 7 seconden en werd onder luid gejuich gewonnen door Marcel Potkamp . Lenteheuvel stelde zo de 2e plaats veilig en Fortop nam genoegen met plek 3 . De 4e plaats was voor RS service en plek 5 was voor Van Dijk Containers .

Na het uitreiken van de Schalen en een hapje eten mocht DJ Pascalle zich uitleven achter de mengtafel en sloten we een geslaagde editie net voor de regen af .

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams