Nieuws

Royal Buisman steekt scheidsrechters S.V. DESZ in het nieuw

Bekijk alle foto's!
Auteur: Sponsorcommissie. Foto's: 2

Maandag 18 maart | Op dinsdag 12 maart jl. is de onthulling geweest van nieuwe tenues voor onze scheidsrechters. Naast nieuwe tenues was er ook behoefte aan nieuwe jassen en fluiten.

Halverwege vorig jaar werd de behoefte voor nieuwe kleding neergelegd bij de sponsorcommissie. "Er komen steeds meer nieuwe scheidsrechters bij en we willen op ons sportpark uniformiteit uitstralen", aldus Jaap Muis van de scheidsrechterscommissie.

We zijn erg blij met de nieuwe kleding en nog altijd komen er weer nieuwe scheidsrechters bij. Afgelopen maand hebben 4 scheidsrechters van S.V. DESZ de cursus verenigingsscheidsrechter van de KNVB afgerond. Scheidsrechters zijn onmisbaar. Het aantal scheidsrechters in het amateurvoetbal neemt al een aantal jaren af. Sommige wedstrijden moeten zelfs afgelast worden door het ontbreken van een leidsman.

"We zijn erg blij dat we hebben kunnen bijdragen aan nieuwe kleding voor de scheidsrechters van S.V. DESZ, het zijn allemaal vrijwilligers die op zaterdag in weer en wind klaar staan voor de club", aldus Robert Hoopman van Royal Buisman. "Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers er goed bij lopen, scheidsrechters worden nog weleens ondergewaardeerd. Met deze nieuwe Nike KNVB scheidsrechters tenues en jassen straal je een bepaalde klasse uit."

Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat de jeugd en volwassenen op een sportieve en plezierige manier met elkaar de strijd aangaan?

Word dan scheidsrechter bij S.V. DESZ.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de scheidsrechterscommissie.

Foto's: Jan Willem Oldenbeuving

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams