Rouveen C3 te sterk voor DESZ C3G

Auteur: Miranda Albers.

Dinsdag 20 oktober | Op zaterdag 17 oktober speelde DESZ C3g tegen Rouveen C3 op kunstgras in Rouveen. Een verslag.

Ilse B. staat in het doel. In het begin van de wedstrijd gaan 2 ballen van de tegenstander naast het doel en komt er een bal op de doelpaal. Vervolgens houdt Ilse B. enkele ballen tegen. Na 12 minuten maakt Rouveen C3 een doelpunt, waardoor de stand op 1-0 komt. Kort daarna volgt het 2e doelpunt en is de stand 2-0. Jasper weet meteen daarna een doelpunt te maken, waardoor de stand op 2-1 komt.

DESZ C3g speelt leuk, maar de tegenstander valt meer aan. In de 25e minuut wordt er gescoord door Rouveen C3 en is de stand 3-1. Ilse B. is goed in vorm en houdt enkele ballen tegen. Vervolgens valt DESZ C3g aan en weet Jasper weer een doelpunt te scoren. Het wordt 3-2. Daarna valt Rouveen C3 weer aan en komt de stand voor de rust op 4-2. Na de rust valt in de 55e minuut een doelpunt voor de tegenstander. De stand komt op 5-2. DESZ C3g valt 10 minuten later aan. Imogen maakt een doelpunt, waardoor de stand 5-3 wordt. In de 67e minuut volgt er een doelpunt voor Rouveen C3 en komt de stand op 6-3.

In de 75e minuut wordt er weer gescoord en wordt het 7-3. 2 minuten later scoort Rouveen C3 nog een doelpunt, waardoor de eindstand 8-3 wordt. Ondanks het verlies, hebben de jongens en meiden van DESZ C3g goed gevoetbald. De tegenstander was gewoon te sterk.