Nieuws

Robert Redder eerste aanwinst voor DESZ

Auteur: Technische Commissie.

Donderdag 6 februari | De technische commissie is blij te kunnen vermelden dat Robert Redder volgend jaar het rood-wit van DESZ zal dragen. De 21 jarige linksback komt over van VV Staphorst. Wij willen hem bij deze alvast van harte welkom heten bij onze mooie club.

Robert is woonachtig in Staphorst en is werkzaam bij Vitree Jeugdhulp dat zich inzet voor jongeren.

Robert zit sinds 2017-2018 bij de eerste selectie van VV Staphorst. Hij heeft zijn hele jeugd doorlopen bij Staphorst, gezien zijn stormachtige ontwikkeling werd hij ook snel beloond met een debuut in het eerste elftal van Staphorst. Robert is een snelle linksback die voetballend goed uit de voeten kan. Ook is hij erg aanvallend ingesteld en komt hij vaak op aan de linkerkant van het speelveld.

Robert Redder: "Naar aanleiding van een aantal gesprekken met VV Staphorst en DESZ, heb ik ervoor gekozen om volgend seizoen bij DESZ te gaan voetballen. Deze keuze heb ik gemaakt omdat ik weinig speelminuten maakte bij het eerste van VV Staphorst. Hierdoor heb ik een keuze moeten maken tussen Staphorst of het spelen voor een andere club waar ik meer minuten maak.

Daarnaast heb ik voor DESZ gekozen omdat ik de club al ken. Dit komt omdat ik afgelopen zomer twee toernooien heb gespeeld met een aantal voetballers van DESZ. Dit is mij positief bevallen en hierdoor werd de keuze om voor DESZ te kiezen makkelijker".

Wij zijn erg blij met de komst van Robert en wij wensen hem nog veel succes dit seizoen bij VV Staphorst.

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams