Nieuws

Robbert Evers vanaf volgend seizoen keeperstrainer DESZ

Auteur: Commissie Seniorenzaken.

Maandag 7 maart | De commissie Seniorenzaken is blij te kunnen melden dat DESZ voor het nieuwe seizoen (2022-2023) een keeperstrainer heeft weten vast te leggen. Wij verwelkomen Robbert Evers uit Zwolle. Robbert woont samen met zijn vrouw Marike en twee kinderen (Fender & Miley) in het buitengebied van Lemele en werkt als docent op ROC Aventus en Hogeschool Saxion.

Robbert is 44 jaar oud en zijn voetbalachtergrond laat zien dat hij veel ervaring heeft in het trainen en coachen van keepers. Robbert is een zeer gedreven keeperstrainer die in het verleden bij VV Berkum, Olympia '28 en VV Lemelerveld heeft getraind met selectiekeepers.

"Ik ben ontzettend blij dat ik aankomend seizoen de keepers bij DESZ mag trainen. De gesprekken met Henk ten klooster en Gerjan Spit heb ik als zeer warm en prettig ervaren.

Naast de faciliteiten, ambitie en uitstraling van DESZ, heeft de aanstelling van Kelvin zeker een belangrijke rol gespeeld. Kelvin is echt een fantastische trainer met wie ik graag samenwerk. DESZ heeft voor mij dus alles wat ik zoek in een club!

Wij zijn erg blij dat Robbert straks deel uitmaakt van onze mooie club en wij wensen hem alvast veel succes bij het beter maken van onze talentvolle keepers.

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams