Nieuws

Reminder voor uitnodiging Informatieavond Ontwikkelingen Sportpark Cingellanden

Auteur: Peter Krabbe.

Zaterdag 21 mei | Beste leden, Afgelopen zomer is de metamorfose van de kantine op een succesvolle wijze afgerond. Daarmee ging een grote wens van ons als vereniging in vervulling. Nadat eerder ook het kunstgras op veld 1 en 2 succesvol zijn vervangen en het jaar daarvoor het dak van de kantine gerenoveerd is, blijven we werken aan een toekomstbestendig sportpark waar we trots op kunnen zijn!

De aankomende jaren zijn er wensen op ons sportpark die we graag tot stand willen brengen. Tijdens de ledenvergadering op 11 april heeft Atze ten Klooster deze plannen benoemd, maar we hebben vanuit de vergadering ook andere wensen teruggekregen. Deze nemen wij uiteraard serieus en is mede de aanleiding voor een informatiebijeenkomst.

De 1e wens vanuit het bestuur is het realiseren van een nieuwe werkplaats/magazijn op korte termijn, dat vraagt om een flinke investering en tevens leven er binnen het bestuur verschillende visies t.a.v. dit onderdeel. Daarom willen we graag het onderwerp "ontwikkeling accommodatie " breder trekken dan alleen het bestuur om de meningen onder de leden te peilen. Op basis van deze feedback zal het bestuur zijn keuzes gaan bepalen en verwerken in een meerjarenplan.

Graag nodigen wij jullie uit op maandag 23 mei om 20:00 uur in de kantine van DESZ.

Tot dan.

Het Bestuur

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams