Nieuws

PVDA sponsort bal DESZ Dames 1

Bekijk alle foto's!
Auteur: Diederik Hoekman. Foto's: 3

Maandag 14 februari | Diederik Hoekman, Greet Generaal en Klaas Eenkhoorn van PvdA Zwartewaterland hebben zaterdag 12 februari de wedstrijdbal gesponsord voor de wedstrijd tussen DESZ Dames 1 en SC Rouveen Dames 1. Nadat scheidsrechter Jan Vonk de aangeboden bal goedgekeurd heeft, kon de wedstrijd beginnen. Helaas heeft DESZ de wedstrijd verloren met 1 tegen 2.

Wij als PvdA zijn enorm blij dat, na de lockdown, de sportcompetities weer zijn opgestart. Met het beschikbaar stellen van deze wedstrijdbal willen we de sporters een extra steuntje in de rug geven.

Sporten is gezond en gaat somberheid tegen. Tevens zorgt sporten bij een vereniging als DESZ voor een groter sociaal netwerk. PvdA Zwartewaterland vindt het belangrijk dat iedereen, die dat wil, dezelfde mogelijkheden krijgt om te kunnen sporten. Wij zetten ons in voor gezinnen waar dit, om financiƫle redenen, niet mogelijk is. Heel blij zijn we met het Jeugdfonds Sport & Cultuur, die de contributie betaalt van kinderen waarvan de ouders het financieel niet breed hebben.

Foto's: J.W. Oldenbeuving

Meer nieuws van DESZ VR1 >

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams