Nieuws

Programma Feestweek Jubileum DESZ

Auteur: Jubileumcommissie.

Donderdag 23 juni | Vanaf morgen, woensdag 22 juni t/m zaterdag 25 juni vieren we ons jubileum met tal van activiteiten voor jong en oud! De jubileumcommissie heeft veel werk verricht om deze week feestelijk in te vullen. Help je mee om deze week tot een onvergetelijk succes te maken? Onderstaand nog even weer het totaaloverzicht.

Woensdag 22 juni: Opening en Receptie
Op woensdagavond 22 juni 19:30 uur trappen we de feestweek af met een receptie voor leden, genodigden en allen die DESZ een warm hart toedragen. Van harte welkom!


Donderdag 23 juni: FIFA toernooi
Voor de jeugdleden van 11 t/m 15 jaar wordt donderdagmiddag 23 juni een FIFA toernooi gehouden. Aanwezig 15:15 uur, aanvang 15:30 uur. Je leest alles over het aanmelden voor het FIFA toernooi via onderstaande link:
https://desz.nl/actueel/nieuws/fifa-toernooi-jubil...

Vrijdag 24 juni: Jubileum Kinderbingo en Voetbalquiz
15:00 uur: Jubileum Kinderbingo
Voor de jeugdleden van de basisschool is er vrijdag 24 juni om 15:00 uur een gezellige Kinderbingo in de kantine. Aanvang 15:00 uur. Deelname is gratis en ook voor wat drinken en wat lekkers wordt gezorgd! Opgave vooraf is niet nodig.

20:00 uur: Voetbalquiz
Wat weet jij over voetbal? Welke weetjes zijn opgeslagen in de diepten van je geheugen? Kom en laat het testen op onze geweldige voetbalquiz op vrijdag 24 juni om 20:00 uur in de kantine. Deelname is voor DESZ leden. Opgave per team van maximaal 4 personen. Deelname is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden als individu? Dat kan! Je zal dan in een team ingedeeld worden. Je leest alles over de voetbalquiz en hoe je je kunt aanmelden via onderstaande link:
https://desz.nl/actueel/nieuws/geef-je-op-voor-de-voetbalquiz

Zaterdag 25 juni: Familie-ochtend, Clinic Freestylers, Reünie, Jubileumwedstrijd, Verloting en Feestavond
Deze dag staat bol van activiteiten en is het één groot feest bij DESZ. Gedurende de dag is er op het terrein van alles te beleven en wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht. Daar moet je bij zijn! Onderstaand het programma:

08:45 uur: DESZ Familieochtend
Een vertrouwd DESZ evenement! De DESZ familiedag in een jubileumjasje! Een uitdagend spellenparcours met als aftrap een gezamenlijk ontbijt om 08:45 uur. Om 12:30 uur sluiten we de ochtend af met de prijsuitreiking. Daar ben jij natuurlijk bij met jouw familie en / of (voetbal)vrienden! Meer informatie over de Familieochtend en over het aanmelden lees je via onderstaande link:
https://desz.nl/actueel/nieuws/desz-jubileum-famil...

13:00 uur: Clinic Freestylers door StreetKills
Voor de jeugdleden van JO11 t/m JO13 is er een Clinic Freestylers geregeld. Meer informatie over StreetKills is te vinden op: https://streetskills.nl

14:00: DESZ Jubileum Reünie
Het belooft een prachtige middag te worden op Sportpark Cingellanden. Oude herinneringen ophalen en mensen ontmoeten die je mogelijk al in jaren niet hebt gezien. We ontvangen je aanmelding voor de DESZ Jubileum Reünie graag zo snel mogelijk.

Zegt het voort! Benader je oud-teamgenoten. Bel ze op, informeer ze via Facebook of per e-mail. Help ons om van de DESZ-reünie een feest der herkenning te maken!

15:00: Jubileumwedstrijd DESZ 1 - TuS 45 Warstein
Een jubileum vier je niet zonder een voetbalwedstrijd. Om 15:00 uur trapt DESZ 1 af tegen TuS 45 Warstein. Na afloop van de wedstrijd kan het jubileumfeest beginnen!

Feestavond DESZ 75 jaar!
De feestweek wordt knallend afgesloten met een feestavond voor alle leden. Na afloop van de jubileumwedstrijd zijn alle leden van harte welkom in de kantine. Harm Wolters en DJ Karl Vos zorgen voor de muzikale omlijsting en er is zeker een hapje en drankje te koop.

18:00: Verloting
Tijdens de feestavond wordt om 18:00 uur de trekking van de Jubileumverloting verricht door Lens Nekeman, directeur Interfloor, hoofdsponsor van DESZ. Er zijn vijf prijzen van € 449,-, vijf van € 100,- en vijf van € 50,- te verdelen. De loten zijn de afgelopen maanden aan de man gebracht door het bestuur, commissieleden, spelers, trainers, staf en vrijwilligers.

Namens de jubileumcommissie een prachtige feestweek gewenst!

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams