Nieuws

Prima vervolg JO11-1 na de herfstvakantie

Auteur: Marc-Jan Muis .

Donderdag 3 november | Een verslag van JO11-1, zowel in de beker als in de competitie gaat het lekker bij de mannen van Danny en Robbert.

Bekerwedstrijd DESZ JO11-1 – VENO JO11-1

Op maandagavond 24 oktober speelden wij onze 1e bekerronde tegen VENO JO11-1, nadat wij begin dit seizoen eerste waren geworden in een poule van vier teams -> Urk JO11-1, Flevo Boys JO11-2 en Ruinerwold JO11-1 (de winnaar van elke poule gaat door in een knock-out competitie).

Er werden veel kansen gecreëerd door de spelers, wat uiteindelijk resulteerde in een einduitslag met dubbele cijfers, 13-0!

Inmiddels heeft de KNVB geloot voor de 2e bekerronde. In deze 2e ronde mogen we het opnemen in en tegen Emmen JO11-2. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 19 november.

Competitiewedstrijd DESZ JO11-1 – Flevo Boys JO11-2

Na de mooie bekeroverwinning tegen VENO speelden we zaterdag een thuiswedstrijd tegen Flevo Boys JO11-2. Inzet die ochtend was om de ingezette lijn van de afgelopen weken door te trekken en onze eerste plaats op de ranglijst te verstevigen. Ook in deze wedstrijd werd enthousiast gespeeld en goed gecombineerd. Daardoor ontstonden veel scoringskansen. Niet alles was raak maar bij het affluiten van de wedstrijd stond het scorebord op 14-1!

Aanstaande zaterdag spelen wij een thuiswedstrijd tegen HZVV JO11-1. We gaan weer alles geven om er een mooie wedstrijd van te maken. Publiek is natuurlijk van harte welkom!

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams