Plezier staat bij JO9-5 hoog in het vaandel

Auteur: Rianne Post.

Dinsdag 4 oktober | Zaterdag 1 oktober stond de wedstrijd tegen MSC op het programma. Voor de wedstrijd werd er al genoemd dat er toch wel wat grote jongens bij zaten. Dat bleek al gauw inderdaad het verschil te maken, de eindstand van deze wedstrijd was 1-17.

DESZ heeft een goede start en de jongens van Rene en Marcel gaan fanatiek van start. Toch gaat het vrij snel richting de 0-9. Zou dit dan de ruststand worden? Nee, gelukkig kan DESZ een klein beetje wat terug doen, Ruben kan namelijk op snelheid richting doel en maakt de 1-9! Dit werd wel even gevierd hoor! Uiteindelijk is de ruststand 1-10.

Na een goede peptalk van de trainers en de afspraak dat we weer met 0-0 beginnen maakt dat de mannen alle moed weer verzameld hadden om de tweede helft ook weer hun stinkende best te doen. Ze doen er alles aan om MSC tegen te houden echter in deze helft komt MSC nog 7 keer tot scoren. Na het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter R. Spijkerman eindigde de wedstrijd dan ook in 1-17.

Ondanks het grote verlies hebben we toch genoten en een boel plezier bij de jongens gezien! Opmaken voor volgende week.