Pijnlijke nederlaag voor DESZ D2

Auteur: Joost Maijers.

Zondag 22 mei | We kunnen kort zijn, wat een tegenvaller...Na een eerdere overwinning op het Nijeveense knollenveld en de grote overwinning afgelopen dinsdag, was het nu andere koek...De 1e minuut al meteen 0-2...De toon is gezet en hierna blijft het slap: er wordt veel op onze helft gevoetbald met weer (benutte) kansen voor de tegenpartij. We gaan de rust in met een 0-4 stand.

In de 2e helft zorgt een overtreding van SVN voor een vrije trap. Lars schiet de bal met een mooie boog - ondanks een bijna redding van de keeper - in het goal! Eindelijk een punt! 1-4. Dan even later ondanks de goede verdediging wordt het toch 1-5. In ieder geval is nu de bal wat meer aan de goede kant van het veld en zijn er wat kansen.

Een goed schot van Tim maar helaas... Heel even stond het bord op 6-5 maar dat was jammer genoeg een foutje...Ingooi in de hoek van Remco maar dan 1-6 even later weer... Lars in de verdediging. Ali maakt een goede sprint richting doel maar helaas weer net geen goal. Weer een mooie kans maar dan gaat de bal weer naar de andere kant en is het snel 1-7... Ondanks nog een mooie aanval van Remco en Ali, helaas: eindstand 1-7.