​Persoonlijke fouten nekken DESZ C1

Auteur: Mart Sikkema.

Woensdag 6 april | In de vroege morgen bij SVM waren we niet op volle sterkte aan de wedstrijd begonnen, afwezig waren Matthijs, Raoul en Stan. Als extra mankracht hadden we Max en Sven uit C2.

We begonnen met goede moed aan de wedstrijd we waren goed aan het tikken maar al in de derde minuut na een ongelukkige fout achterin bij ons kwamen we 1-0 achter. We gingen gewoon door met tikken en aanvallen maar we creëerden geen echte kansen maar na een counter van SVM werd het 2-0 in de 35 ste minuut. Direct hierna werd het rustsignaal gefloten.

2e helft……. We begonnen weer met goed voetbal aan de wedstrijd maar toch kregen we al snel weer een tegengoal na 3 minuten in de 2e helft 3-0. We gingen nog steeds door met goed voetbal maar creëerden weer geen kansen. Maar na 58 minuten in de wedstrijd kwam er weer een counter van SVM 4-0. In de 67e minuut nog een counter van SVM 5-0.

Maar in 70ste minuut maakte Mika nog een ere treffer voor DESZ met een afstandsschot verraste hij de keeper 5-1. We hebben goed gevoetbald alleen bijna geen kansen gecreëerd. Dus op naar volgende week tegen Heerenveen C2