Nieuws

Patrick Speetjens begint deze week als assistent-trainer bij DESZ 1

Auteur: Seniorencommissie.

Woensdag 26 oktober | Patrick Speetjens begint deze week als assistent-trainer bij DESZ 1. Patrick zou al voor het begin van het seizoen beginnen als assistent bij DESZ 1 maar door plotselinge gezondheidsproblemen heeft de start van zijn carrière bij DESZ op zich laten wachten.

Het gat wat door Patrick zijn onverwachte afwezigheid was ontstaan is tot nu toe goed opgevuld door Jarno van Eijken. Jarno blijft, ook nu Patrick toch van start kan gaan, betrokken bij de staf van DESZ 1 als assistent.

Patrick heeft ruime ervaring binnen de voetballerij. Als speler was hij actief in de hoofdklasse bij o.a. DOS Kampen en SDC Putten. Daarna is hij als jeugdtrainer aan de slag gegaan bij CSV '28 en heeft hij de JO19-1 van VV Lemelerveld getraind. Een overstap naar de senioren volgt als assistent-trainer bij het 1e van VV Lemelerveld om daarna in het seizoen 2021-2022 de rol van hoofdtrainer te vullen bij SC Lemele.

De seniorencommissie is blij dat Patrick nu toch kan beginnen bij DESZ en we wensen hem veel succes binnen de vereniging en verwachten dat hij een positieve bijdrage gaat leveren aan de ontwikkeling van DESZ 1.

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams