Nieuws

​Opstart seizoen 2017/2018 DESZ

Auteur: Bestuur.

Woensdag 30 augustus | De standaard elftalen starten (of zijn gestart) afgelopen week met de trainingen. De meeste overige teams starten in de week van maandag 4 september met trainen.

Via deze link (veldindeling 2017/2018) kun je zien welke dag en tijdstip je team traint en in welke kleedkamer je zit. Een overzicht van leiders en trainers kun je inzien op de volgende bijlage (kader 2017-2018). Mocht je nog niks gehoord hebben dan kun je contact opnemen met de desbetreffende trainer of coördinator.

Vacatures!
Helaas hebben we nog geen trainers gevonden voor de teams JO17-2, JO15-3 en heeft het kader van JO13-3 zich vorige week teruggetrokken. Dit maakt dat deze teams nog niet kunnen starten met trainen. Dat vinden wij ontzettend vervelend, ondanks al onze inspanningen om mensen hiervoor te krijgen is het niet gelukt. Wij doen dan ook een urgente oproep voor vrijwilligers voor deze teams! Over de voortgang van deze teams worden de spelers en ouders door de coördinator geïnformeerd.

Circuittraining
De teams die meedraaien met de circuittraining (JO8-1/ JO8-2/ JO9-2/ JO9-3/ JO11-4 en JO11-5 starten maandag 28 augustus met trainen. Alle spelers/speelsters zijn hierover via de mail 3 weken geleden geïnformeerd.

JO7/ mini´s
De JO7 mini pupillen starten op woensdag 6 september om 13:30 uur met trainen.

Nieuwe leden
In de zomerstop hebben zich nog enkele leden aangemeld. Mocht je nog niet weten waar je ingedeeld bent, dan vindt je de meest actuele indeling via deze link (indeling jeugd-en senioren 2017/2018). Mocht je hier nog niet tussen staan, dan kun je contact op nemen met de afdelingscoördinator.

mDWF (Digitaal wedstrijdformulier)
Als laatste krijgen alle trainers/leiders de aankomende weken nog informatie over het nieuwe digitale wedstrijdformulier (mDWF). Voor leiders en trainers is het belangrijk de Wedstrijdzaken app te downloaden, hiermee kunnen wedstrijdzaken afgehandeld worden, dat gaat namelijk niet meer gebeuren met de computers in de commissiekamer.

Kleding, shirts en Sleutels
Voor trainingskleding voor trainers en leiders kunnen de trainers zich melden bij Julian Schokkenbroek. Ook voor de wedstrijdtenues kun je bij hem terecht. Een sleutel voor de kasten van het trainingsmateriaal kan aangevraagd worden bij Atze ten Klooster.

Aftrapavond 8 september
De jaarlijkse aftrapavond zal plaatsvinden op vrijdagavond 8 september vanaf 18:30 uur. Alle teams worden hier gepresenteerd en de teamfoto's worden hier gemaakt. Informatie hierover wordt eind van de week aan de trainers/leiders verstrekt.

Mochten er verder nog vragen zijn, dan kunnen jullie terecht bij onderstaande personen.

Harm Folkerts ( DESZ 1 & DESZ 2)
Harold Joosten ( DESZ 3, 4 en 7x7)
Gerjan Kronenberg ( DESZ VR1, DESZ VR2 en DESZ MO19)
Jacques Leeuw ( JO19, JO17, JO15, JO13)
Jarno van Eijken ( JO11)
Gerjan Kronenberg ( JO9/JO8/JO7)

Wees sociaal en deel

Advertentie

Autobedrijf de Rijk V.O.F.
clubsponsor Autobedrijf de Rijk V.O.F.
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 550 leden
  • 2J klasse
  • 30 teams