Nieuws

Opgave Kerstmixtoernooi

Auteur: Annelie Overmars.

Dinsdag 5 december | Traditiegetrouw sluiten we het jaar af met het Kerstmixtoernooi en deze editie is weer lekker in Zwartsluis! Op donderdag 28 december in de Sporthal van het Agnieten College. Lekker voetballen, gezelligheid en 2023 knallend afsluiten! Heb jij je (kind(eren) al opgegeven? En hoe graag willen we een succesvolle avondeditie, dus senioren: aanmelden graag, we hebben er nog niet genoeg!

Wat zou het mooi zijn om straks terug te kunnen kijken op een succesvolle editie met een ochtend-, middag- én avondprogramma! Dus bij deze ook een oproep aan de senioren: alleen met voldoende aanmeldingen kunnen we het Kerstmixtoernooi tot een succes maken! #samenDESZ

Stuur een e-mail met je voor- en achternaam en het team waarin je speelt naar kerstmixtoernooi@gmail.com. Ook als je wilt helpen bij het begeleiden van een team of als scheidsrechter je bijdrage wilt leveren, meld je aan via bovenstaand mailadres. We kunnen alle hulp gebruiken! Vergeet niet om aan te geven voor welk moment je je als vrijwilliger wilt inzetten.

Opgeven liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk zaterdag 23 december.

De dagindeling is als volgt:

09:00 - 12:00 uur
JO7, JO8, JO9, JO10 en JO11*

13:00 - 17:00 uur
JO12, JO13 en JO15*

18:30 - 21:30 uur
JO17, JO19 en senioren*

*de dagindeling wordt definitief vastgesteld op basis van het aantal aanmeldingen

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams