Nieuws

trainers ontwikkelingen seizoen 2018/2019

Auteur: Jacques Leeuw.

Woensdag 7 maart | Ontwikkelingen seizoen 2018/2019 Afgelopen periode zijn wij als coördinatoren bezig geweest met de voorbereiding voor het volgend voetbalseizoen. We hebben volgens de richtlijnen van de KNVB een indeling gemaakt op leeftijd, zodat we op basis van het aantal leden het verwachte aantal teams voor volgend seizoen kunnen bepalen. Er is nog geen teamindeling gemaakt (welke spelers komen in welk team), dit volgt in een later stadium in overleg met de kaderleden. Doordat bekend is hoeveel teams er waarschijnlijk in elke leeftijdscategorie gaan starten, weten we ook wat we minimaal aan kaderleden nodig hebben. We kunnen jullie melden dat de eerste kaderleden toegezegd hebben om volgend seizoen een team te gaan trainen.

Oproep

Wij zullen vanuit onze functie komende periode actief in gesprek gaan met diverse potentiƫle kaderleden om de teams tijdig te voorzien van kaderleden, zodat het seizoen goed begonnen kan worden. Mocht u ook als trainer, leider, grensrechter of scheidrechter in willen zetten kunt u uiteraard melden bij een van onderstaande coƶrdinatoren, ook wanneer u meer informatie over een functie zou willen hebben.

JO-O19

Voor het seizoen 2018/2019 worden Nick van der Haar en Mark Doosje de trainers van JO19-1. Het huidige seizoen zijn zij de trainers van JO15-1. Nick hoopt binnenkort succesvol zijn TC-3 trainersopleiding af te ronden. De verdere invulling van het kader van JO19-1 zal in overleg met Nick en Mark worden samengesteld.

De huidige trainer van JO19-1 Gerjan van der Belt heeft na meerdere overleggen besloten om na dit seizoen een pauze in te lasten en geen team te gaan trainen/coachen.

JO-O17

Christiaan Zwiep zal volgend seizoen ook JO17-1 gaan trainen. Hierbij wordt hij ondersteunt door Arie Vonk die wederom als leider van JO17-1 actief zal zijn. Ook hier gaan we in onderling overleg proberen om het kader verder in te vullen.

De komende weken zullen wij jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen voor het komende seizoen.

Met sportieve groet,

Gerjan Kronenberg, Jarno van Eijken en Jacques Leeuw

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams