Nieuws

​Ontwikkelingen jeugdcommissie DESZ

Auteur: Het Bestuur.

Vrijdag 7 december | Tijdens de ledenvergadering van vorige week is wederom aangegeven dat de bestuursfunctie Jeugdzaken vacant is en wij hiervoor geschikte kandidaten zoeken. Afgelopen week zijn er gesprekken gevoerd met het positieve resultaat dat er meerdere mensen zich beschikbaar hebben gesteld om in de jeugdcommissie zitting te nemen. Hier zijn wel als bestuur ontzettend blij mee!

De volgende verandering qua organisatie zullen vanaf heden van kracht zijn.

  1. Gerjan Spit neemt de taken die Gerjan Kronenberg had als bestuurslid Jeugdzaken over en zal hoofdaanspreekpunt zijn van de jeugdcommissie. Tevens neemt hij het coördinatorschap over van de JO19 en JO17 afdeling van Nick van der Haar. Gerjan Spit blijft ook coördinator van de MO17-1 en gaat meedraaien binnen het bestuur ter voorbereiding op zijn eventuele toekomstige benoeming als bestuurslid.
  2. Nick van der Haar is reeds hoofdjeugdtrainer. Nu hij geen coördinator meer is van de JO19/17 afdeling gaat hij zich richten om de ondersteuning van de trainers van de bovenbouw als voetbalcoach.
  3. De functie van Pascal van Dijk als coördinator van de JO15 en JO13 afdeling blijft ongewijzigd.
  4. Tom Kisjes neemt zitting in de jeugdcommissie en zal naast Jarno van Eijken coördinator zijn van de JO12 en JO11 afdeling.
  5. Bernd de Graaf neemt zitting in de jeugdcommissie en zal naast Gerjan Kronenberg coördinator zijn van de JO10/JO9/JO8/JO7 afdeling met als doel dat hij Bernd lopende het seizoen deze functie volledig over neemt.
  6. Het emailadres Jeugdenseniorenzaken@desz.nl is niet meer actief. Voor de jeugdcommissie is dit nu jeugdzaken@desz.nl

Als bestuur zijn we Gerjan Kronenberg erg dankbaar voor alles wat hij de afgelopen jaren binnen de jeugdcommissie heeft gedaan. Hij gaat zich nu volledig richten op de ambities die er binnen de bestuursfunctie beleid & vrijwilligers liggen.

Zoals gezegd zijn wij erg content met de nieuwe commissieleden en we gaan kijken of dit wederzijds goed bevalt het aankomende half jaar. Eventuele benoemingen als bestuurslid zullen in de ledenvergadering van mei worden ingebracht.

Sportieve groet,

Het Bestuur

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams