Nieuws

​Ontwikkelingen jeugd seizoen 2019/2020

Auteur: Gerjan Spit.

Donderdag 11 april | De afgelopen periode zijn wij als coördinatoren bezig geweest met de voorbereiding op het volgende voetbalseizoen. Zo hebben wij conform de richtlijnen van de KNVB een indeling gemaakt op leeftijd, zodat we op basis van het aantal leden het te verwachten aantal teams voor volgend seizoen kunnen bepalen. Voor de duidelijkheid: er is nog geen teamindeling gemaakt (welke spelers komen in welk team). Deze volgt in een later stadium in overleg met de kaderleden. 

Oproep
Doordat nu bekend is hoeveel teams er waarschijnlijk in elke leeftijdscategorie gaan starten, weten we ook wat we minimaal aan kaderleden nodig hebben. Om de teams tijdig van een kader te voorzien en het nieuwe seizoen goed te kunnen starten, gaan wij de komende periode het gesprek aan met diverse potentiële kandidaten. Bent u bereid uzelf in te zetten als trainer, leider, grensrechter of scheidrechter? Laat ons dit dan weten, ook wanneer u enkel meer informatie over een functie zou willen hebben.

Wij zijn blij te kunnen melden dat de eerste kaderleden toegezegd hebben om volgend seizoen een team te gaan trainen.

JO19-1
Voor het seizoen 2019/2020 is Christiaan Zwiep aangesteld als trainer/coach van de JO19-1. Christiaan is momenteel trainer van JO17-1 en heeft in het huidige seizoen zijn UEFA C diploma behaald. De verdere invulling van het kader van JO19-1 zal in overleg met Christiaan worden gedaan.

De huidige trainer van JO19-1, Nick van der Haar, heeft na meerdere overleggen besloten om na dit seizoen zijn trainersloopbaan voort te zetten bij vv D'Olde Veste JO15-1.

JO17-1
Jarno van Eijken zal volgend seizoen de JO17-1 gaan trainen. Ook Jarno heeft zijn UEFA C op zak. In het seizoen 2018/2019 was Jarno samen met Christiaan Zwiep trainer/coach van JO17-1. Hier gaan we eveneens proberen om het kader in onderling overleg verder in te vullen.

JO15-1
De JO15-1 zal in het seizoen 2019/2020 getraind worden door Albert-Jan Overmars en Arjan Krabbe. Albert-Jan is in het huidige seizoen trainer van JO13-1 en JO11-2. Selectiespeler Arjan Krabbe is momenteel trainer van JO15-2 en zal dus gaan proberen om samen met Albert-Jan de groep te laten door ontwikkelen. Het verdere kader zal op een later moment duidelijk worden.

JO13-1
Albert Visser en Lars Visser zullen zich komend seizoen ontfermen over de jeugdige talenten van JO13-1. Lars gaat in het seizoen 2019/2020 starten met UEFA C en zal samen met zijn vader voor de groep komen staan.

Wij wensen de hierboven genoemde kaderleden alvast veel succes voor het volgende seizoen. De komende weken houden wij jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen ten aanzien van het seizoen 2019/2020.

Met sportieve groet,

Gerjan Spit

Wees sociaal en deel

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams